<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Feb 11th, 2013

Despre Implantul Dentar

Implantul dentar reprezinta in prezent una dintre cele mai moderne tehnici prin care vei putea sa te bucuri in totalitate de sanatatea dintilor tai si in acelasi timp de o dantura frumoasa si perfect sanatoasa.

Daca ceva se intampla cu unul dintre dintii tai naturali, vei putea sa continui sa traiesti cu aceeasi incredere si sa nu ai niciun fel de problema de natura stomatologica pentru ca ai la dispozitie posibilitatea de a recurge la o tehnica foarte avantajoasa de implant dentar.

dental implant picture 1 Despre Implantul Dentar

Spre deosebire de protezele dentare, implanturile sunt o solutie dovedita prin experienta ce sunt menite sa dureze o perioada lunag de timp, de rangul zecilor de ani. Un implant arata si se simte la fel ca dintii naturali si il ajuta pe pacient sa aibe o viata absolut normala, fara niciun fel de temere in privinta ca implantul ar putea cauza dureri in timp sau ar putea influenta negativ viata pacientului.

De mai mult de 2 decenii, implanturile dentare sunt folosite cu succes la orice tip de pacient si reprezinta o alternativa sigura pentru dintii pe care dintr-un motiv sau altul au fost pierduti.

In ceea ce priveste interventia de implant dentar, aceasta este o procedura prin care va fi inlocuita radacina unui dinte natural cu ajutorul unui surub metalic. Astfel va putea fi rezolvata problema dintilor deteriorati sau a celor care lipsesc, noul dinte aratand si comportandu-se exact ca unul real. In acelasi timp, recurgerea la o astfel de operatie este o solutie foarte buna cu ajutorul careia pot fi inlocuite cu succes protezele dentare, care stim cu totii cat de problematice sunt.

In ceea ce priveste modul in care este efectuata aceasta interventie depinde foarte mult de tipul de implant ce va fi folosit precum si de starea osului maxilar. Toate interventiile de implant dentar au loc pe parcursul a catorva etape, implicand astfel mai multe proceduri. Principalul beneficiu al implanturilor este acela ca reprezinte un foarte bun si solid suport pentru dintii nou, dar pentru ca neceista vindecarea in timp, aceasta procedura trebuie desfasurata pe parcursul a mai multor luni.

Implantul dentar este recomandat pentru orice tip de pacient, indiferent de varsta. Asadar, oricat de inaintat ai fi in varsta, recurgerea la o interventie de implant dentar poate fi o alegere potrivita pentru unul sau mai multi dinti care lipsesc din cauza unei accidentari, unei boli sau ca urmare a procesului de degradare a dintilor. Implanturile dentare sunt deosebit de practice pentru oriece pacient, dar inainte de a se trece la interventia in sine este important ca medicul stomatolog sa efectueze o evaluare atenta a pacientului, a istoricului sau dentar si medical si abia apoi sa se treaca la operatie.

Va fi important pentru pacient sa beneficieze de o structura osoasa cat mai stabile, intrucat aceasta va fi aceea care va sustine implantul. Daca nu este suficient os, medicul stomatolog poate recurge la cateva tehnici destul de sigure si eficiente prin care se poate corecta aceasta deficit.

Este insa important ca dupa ce operatia va fi efectuata, pacientul sa renunte la cateva obiceiuri destul de vicioase, cum ar fi fumatul, intrucat gingiile vor capata o oarecare sensibilitate si fumatul ar putea ingreuna considerabil procesul de vindecare.

Pentru mai multe informatii in acest sens, poti apela la echipa profesionista de medici dentist profesionisti ai cabinetului ArtImplant Bucuresti si vei putea obtine absolut orice informative despre aceasta tehnica si vei avea de asemenea posibilitatea de a beneficia de cele mai bune tehnici de implant dentar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Despre Implantul Dentar, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250