<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Oct 8th, 2014

Despre creditele rapide oferite online

Share This
Tags

Cred ca multi dintre noi am auzit de creditul rapid ce poate fi obtinut online, doar cu o copie dupa buletin si o copie dupa adeverinta de angajare.

Multi au spus ca aceste tipuri de credite online sunt de fapt tepe, in timp ce altii se folosesc de ele cu foarte mult succes.

Adevarul este ca aceste institutii chiar sunt de un real ajutor! Datorita faptului ca pentru a beneficia de un astfel de credit nu trebuie sa giram casa, apartamentul sau masina, il face foarte accesbil.

Cum functioneaza aceste institutii si cum se acorda creditele

In momentul de fata, principalele firme care ofera astfel de imprumuturi pe termen scurt sunt Viva Credit, ExtraSimplu, Provident si inca cateva.

-Pentru a putea beneficia de un astfel de credit, trebuie doar sa completezi formularele online ale firmelor amintite mai sus. Formulare care se gasesc pe site-urile de prezentare.

-Pentru un astfel de credit rapid, nu este nevoie decat sa indepliniti urmatoarele conditii: sa aveti peste 18 ani, sa aveti o sursa de venit stabila si sa oferiti contul bancar in care vor fi livrati banutii.

-Aceste agentii acorda printr-un simplu formular online credite de pana la 3000 RON.

-Timpul in care banii pot fi inapoiati se intinde pana la 60 de zile. In functie de institutia financiara. De exemplu, Viva Credit iti permite sa inapoiezi banii in maxim 30 de zile, in timp ce ExtraSimplu.ro iti acorda si 60 de zile pana la inapoiere, cu posibilitatea de a prelungi termenul stabilit.

Un credit rapid pana la salariu poate fi foarte util pentru multi dintre noi, fiindca deseori se intampla sa fim nevoiti sa rezolvam o problema urgenta, si nu dispunem de buget.

Care sunt comisioanele? Cat platim in final?

Pentru ca aceste firme sa aiba profit, ele incaseaza un comision de 1 – 1,2% pe zi pentru orice suma imprumutata. Prin urmare, cu cat dureaza mai mult sa inapoiezi banii, cu atat vei plati mai mult. Daca majoritatea institutiilor bancare de acest fel au un comisiond e 1,2% pe zi pentru orice suma imprumutata, ei bine, Extra Simplu are cel mai mic comision de pe piata, incasand 1% pe zi pentru orice credit rapid facut online.

Pentru a va face o idee, daca dorim un credit rapid de 1000 de Lei si il inapoiem in 20 de zile, vom avea de plata un total de 1200 RON. Prin urmare, nu vom plati comision decat 200 Ron.

Atentie!

-Accesati aceste variante de imprumuturi rapide nebancare doar daca veti putea inapoia suma in cauza.

-Daca se intampla sa nu puteti inapoia suma in cauza in timpul stabilit, anuntati institutia care v-a imprumutat si va va prelungi perioada de returnare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250