<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Apr 9th, 2015

Despre camerele de spionaj

Share This
Tags

Camerele de spionaj au devenit din ce in ce mai populare in ultima vreme si incep sa fie folosite din ce in ce mai des si in Romania. Chiar daca camerele video sunt in special folosite pentru supraveghere, acestea sunt folosite si in alte scopuri…de a spiona. O camera spion este o camera foarte mica atasata anumitor dispozitive(pixuri, ceasuri, brelocuri etc) pentru a surprinde anumite momente fara a fi depistate.

Tehnologia camerelor spion variaza foarte mult. Exista camere video spion mici cat o baterie, iar altele pot fi atat de mici incat pot fi ascunse intr-un stilou.

Datorita faptului ca exista cerere pentru aceste dispozitive, au luat nastere din ce in ce mai multe magazine online care comercializeaza camere spion, unul din acestea fiind http://www.camera-spionaj.ro/ – aici gasim o multitudine de dispozitive de spionaj ascunse sub diferite forme.

Pretul unei camere video spion variaza de la cativa lei la cateva sute de lei, in functie de calitatea acestora si in functie de dispozitivele in care sunt incorporate. Imaginile inregistrate de acestea sunt inregistrate pe un card atasat dispozitivului din care fac parte, iar memoria cardului difera…cu cat este cardul mai mare, cu atat si pretul este mai ridicat.

La ce folosim camerele spion?

Cum si numele indica, camerele de spionaj sunt folosite in general pentru a spiona. Insa initial acestea au fost realizate pentru supraveghere. Unii le folosesc doar ca mijloc de divertisment, insa altii le folosesc in scopuri total diferite, chiar daca multi nu sunt de acord cu acest mod de folosire al echipamentelor video.

Aceste dispozitive sunt folosite oriunde in lume in diverse scopuri, incepand de la companiile de securitate, detectivi privati, cat si de parintii grijulii. Unii folosesc camerele de spionaj pentru a-si urmari angajatii, pentru a se asigura ca acestia muncesc si nu irosesc timpul in timpul programului.

Camerele de spionaj sunt folosite totusi si in moduri corecte si ajutatoare, existand o multitudine de dispozitive pentru monitorizarea bebelusilor. Chiar daca in Romania aceste dispozitive nu sunt tocmai populare, in tarile civilizate unde populatia locuieste in special la casa, proaspetii parinti folosesc dispozitive de monitorizare a bebelusilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250