<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Aug 17th, 2018

DECORATIUNI DE GRADINA DIN PIATRA LUCRATA

buburuza 300x225 DECORATIUNI DE GRADINA DIN PIATRA LUCRATAIn mod normal cand ne gandim la o gradina avem in fata un peisaj cu multa verdeata si flori sau legume de diferite culori, asa cum suntem obisnuiti. Pe lagana toate acest mix de culori, piatra vine sa aduca accente si contraste captivante, care depasesc de multe ori asteptarile. Pornind de la simple alei sau borduri, pana la ornamente de tot felul, piatra poate aduce un plus de personalitate spatiului destinat relaxarii si unei stari de bine cu totul aparte. Daca aveti nevoie de cateva sfaturi pretioase si nu detineti o imaginatie prea bogata, noi venim in sprijinul dumneavoastra cu diferite feluri de decoratiuni de gradina din piatra, care infrumuseteaza in mod remarcabil peisajul natural aflat spatele casei sau, de ce nu? a blocului.
Pentru inceput va atragem atentia asupra unor idei simple si accesibile, care nu necesita prea mult efort, ci doar un pic de imaginatie si creativitate. Fiecare dintre noi avem cateva idei cum sa ne infrumusetam gradina si cum sa ii dam un plus de culoare si de eleganta in acelasi timp. Incercati sa desenati cateva mici colturi ale gradinii si veti observa imediat cat de incantata va fi toata lumea, in special copiii. Pietrele se pliaza perfect simtului artistic, iar oricare idei se pot transforma usor in realitate. Asadar, urmati sfaturile specialistilor in domeniu si tineti cont de cateva reguli de baza.
*jucati-va cu culorile si imaginatia
Incepeti prin a va juca cu pietrele pentru a le da forme speciale, pline de energie. Daca vreti puteti folosi bucati din farfurii colorate iesite din uz, cu ajutorul carora puteti insera tipare diverse, cat mai colorate si pline de viata.
*mizati pe forme si tipare
Daca aveti o latura artistica puternic dezvoltata, diversificarea pietrelor nu se opreste la simple forme, ci merge la un alt nivel, pentru a da nastere la ornamente unice, care aduce o alura speciala spatiului verde.
* apogeul maiestriei
Cu siguranta, copiii vor fi cei mai incantati, astfel incat nu ar trebui sa ignoram potentialul amuzant al acestor pietre. Indrazniti si puneti-va ideile in practica, si veti vedea ca pietrele emana o energia pozitiva peste tot. Gradina va emana un aer de sarbatoare si spectacol cu astfel de ornamente hazlii strecurate printre plante.
*un spatiu savuros
Pentru a crea o imagine de vis, pietrele trebuie aranjate intr-un anumit fel, uneori chiar haotic, pentru a crea mici focare decorative in gradina. Puteti de asemenea, sa decorati cu pietre si ghivecele de flori, pentru a reda o imagine minunata balconului sau terasei dumneavoastra.
* focare captivante
Prin urmare, daca vorbim despre gradina si avem alei frumoase in peisaj, atunci pietrele sunt exact ceea ce va lipseste. Acestea imbraca potecile cu o haina decorativa pentru a da acestor mici alei un aer aparte. Trasati mici carari pline de culoare pentru a face legatura cu spatiul verde, pentru o priveliste mult mai atractiva si provocatoare.
*cararea din poveste
Iar la final, nu ar trebui sa lipseasca nici o carare ca in povesti. plina de fantezie si estetica minunata. Cu siguranta, aceasta priveliste o sa surprinda toti vecinii sau prietenii care va calca pragul, datorita rolului insemnat pe care piatra il joaca in personalizarea unei gradini.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250