<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jun 23rd, 2010

De ce si tichetele de masa!?!

tichet 2 300x182 De ce si tichetele de masa!?!Tichetele de masă, cadou, creşă şi de vacanţă, precum şi plăţile compensatorii vor fi impozitate incepand cu drepturile aferente lunii iulie 2010, dată de la care Guvernul va introduce modificările la Codul Fiscal privind extinderea bazei de impozitare. rdonanţa de urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal prevede că taxarea va fi introdusă incepand cu drepturile aferente lunii iulie 2010. Cota de impozit va fi de 16%.

Ce sunt tichetele de masa? Sunt niste beneficii oferite de firme angajatilor, neimpozabile, pentru a rotunji veniturile acestora.

Dobitocii de la putere, prin scoaterea acestor beneficii din categoria celor neimpozabile, nu vor aduce nici un banut la buget deoarece firmele pur si simplu nu le vor mai acorda, deoarece vor trebuie sa plateasca IMPOZIT pe ele, si nu vor mai avea absolut nici o facilitate fiscala, motivul pentru care au fost acordate, deci vor prefera sa nu le mai acorde.

Cine pierde in cazul acesta? Ca intodeauna salariatul, care nu va mai avea cei 180-200 Ron/ luna cu care se ducea la Carrefour si isi facea cumparaturile.

Cine va mai pierde: vor pierde supermarketurile, alimentarile si chioscurile de cartier, carora le va scade venitul.

Va mai pierde si economia Romaniei, deoarece va scadea in mod inevitabil si consumul,. acesta reducandu-se exact cu aceasta diferenta care se va pierde pe cap de salariat. Inmultiti 180-200 RON/luna cu numarul de angajati care vor pierde aceste tichete de masa.

Cine va castiga? Mama lui BOC, care va zburda de fericire ca are un baiat asa de destept care conduce tara cu simt de raspundere si care face tot ce ii sta in putinta ca poporului sa ii fie bine.

Si sa nu o uitam nici pe mama lui Basescu…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250