<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jan 4th, 2012

SOCANT: De ce bautura racoritoare Mountain Dew este daunatoare atat pentru oameni cat si pentru soareci

mountain dew mouse 300x200 SOCANT: De ce bautura racoritoare Mountain Dew este daunatoare atat pentru oameni cat si pentru soareciPepsi îi dă un răspuns HALUCINANT unui consumator care reclamase că a găsit un şoricel în sucul Mountain Dew

Ameninţată de către un proces în instanţă de către un comsumator care susţine că a găsit un şoarece mort în doza de Mountain Dew, compania Pepsi a dat un răspuns neaşteptat. Cei de la Pepsi au spus că bărbatul nu ar fi putut găsi rămăşiţele unui şoricel în suc deoarece lichidul ar fi dizolvat complet cadavrului rozătoarei, notează The Atlantic Wire.

Bărbatul care a dat Pepsi în judecată în 2009 susţine că “a găsit un şoarece mort când a deschis cutia de suc” şi că a trimis companiei rămăşiţele. Acesta spune că reprezentanţii Pepsi ar fi distrus dovezile pe care el le-a trimis pentru a ascunde groaznica descoperire.

Ce este mai şocant este că, în încercarea de a salva renumele companiei, avocaţii Pepsi au găsit specialişti care să ateste că “şoarecele ar fi fost dizolvat dacă se afla în doză până în momentul în care aceasta a fost deschisă”. Mai exact, cadavrul şoarecelui ar fi devenit o substanţă gelatinoasă, adaugă portalul LegalNewsline.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250