<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Dec 2nd, 2015

De ce ai nevoie pentru a reumple cartuse de imprimanta

Share This
Tags

Multe tipuri de imprimante folosesc cartuse de cerneala individuale pentru fiecare din cele 3 pana la sase culori. Cand vorbim de reincarcare cartuse, lucrurile sunt mai complicate decat par. Cartusele au un microcip care trebuie sa fie resetat inainte de etapa de reincarcare sau reumplere, de aceea este nevoie de un dispozitiv de resetare a cipului.

Desi este indicat sa apelezi la o companie profesionista de reincarcare cartuse, poti face acest lucru si de acasa in cazul in care detii un astfel de dispozitiv (poate fi achizitionat online).

Reumplerea cartuselor de cerneala poate fi considerata o „treaba murdara”, de aceea trebuie sa acoperi parchetul cu ziare inainte de a incepe.

Pasul 1 – Scoate eticheta de pe partea superioara a cartusului gol. Cerneala va fi injectata prin dopul de plastic rotund de sub eticheta.

imprimante reincarcabile 300x168 De ce ai nevoie pentru a reumple cartuse de imprimantaPasul 2 – Securizeaza capacul de plastic al cartusului cu benzi de cauciuc sau cu bucatele mici de carton pentru a nu lasa cerneala sa se scurca in timpul procesului de reumplere.

Pasul 3 – Umpleti seringa cu cerneala urmarind instructiunile producatorului. Anumite kit-uri vin cu o seringa ce are deja cantitatea necesara de cerneala.

Pasul 4 – Injectati cerneala in cartus prin capacul securizat cu benzi de cauciuc.

Pasul 5 – Scoateti capacul de plastic din partea de jos a cartusului si lasati excesul de cerneala sa se scurga.

Pasul 6 – Inlocuiti dopul de plastic cu capatul din plastic al unui piston de seringa. Asigurati-va ca gaura de cartus este acoperita in intregime inainte de a monta cartusul inapoi in imprimanta.

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati daca doriti sa reumpleti cartusele de imprimanta pe cont propriu. Nu uitati insa ca aveti nevoie de anumite aparate profesionale ce pot fi gasite in centre de reincarcare cartuse profesioniste. Este indicata achizitionarea unui astfel de dispozitiv doar in cazul in care folositi foarte des imprimanta, deoarece investitia va fi amortizata intr-un timp relativ scurt.

Daca vreti sa scapati de acesta bataie de cap, dar totusi sa platiti mai putin pentru consumabile, o alta varianta eficienta ar fi sa apelati la firmele ce ofera servicii de reumplere cartuse de imprimanta in Brasov. Preturile sunt mici in comparatie cu achizitionarea unora noi, iar redarea documentelor va fi de aceeasi calitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
De ce ai nevoie pentru a reumple cartuse de imprimanta, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250