<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Mar 23rd, 2011

De anul acesta, Guvernul taie biberonul sugarilor

biberon. De anul acesta, Guvernul taie biberonul sugarilor In 2011 chiar si bebelusii vor intelege ca este dificil sa traiesti in Romania. Statul a taiat ajutoarele pentru lapte praf fara sa tina cont ca multe femei nu mai pot sa alapteze si sunt mult prea sarace ca sa le cumpere copiilor un aliment vital. Autoritatile raman de neclintit si transmit ca nu au de unde sa dea 15 milioane de lei ca sa hraneasca atatea guri.

Pana anul acesta, cam 20.000 de prunci primeau lapte de la stat. In cazul multora, parintii nu au de unde sa dea 200 de lei in fiecare luna pentru hrana bebelusilor. Decizia autoritatilor loveste in toata lumea. Inclusiv in copiii adoptati, luati in plasament sau orfani. In aceste conditii, multi isi vor hrani bebelusii cu laptele de vaca nerecomandat in primele 12 luni de viata si oricum destul de scump.
Extrem de multe femei sunt disperate dupa ce au aflat decizia autoritatilor. Sunt atat de sarace incat se tem ca le vor muri pruncii de foame. Laptele praf are vitamine esentiale pentru un bebelus. Cel pasteurizat poate provoca tulburari digestive grave. O cutie de lapte praf costa cel putin13 lei, dar poate sa ajunga si pana la 70 de lei, in functie de compania producatoare. Oficialii transmit ca nu mai finanteaza acest program national din lipsa de bani, conform stirileprotv.ro. Cu alte cuvinte fiecare se descurca asa cum poate.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250