<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Aug 4th, 2018

Cutia pentru trusou – eleganta si spirit practic

cutie trusou botez 300x300 Cutia pentru trusou – eleganta si spirit practicNu mai este un secret pentru nimeni astazi ca la botez copilul primeste din partea nasilor trusoul de botez, un set de obiecte necesare in biserica atat preotului cat si nasilor pentru primirea de catre cel mic a Tainei Sfinte a Botezului. Trusoul de botez este compus din panza de mir, fasa, sticluta de mir, prosop pentru copil si prosop pentru preot si un sapun.

Ofertele magazinelor online care vin cu propuneri de trusouri de botez sunt dintre cele mai diversificate, de la culori cat mai frumoase, realizate special atat pentru fetite cat si pentru baietei, pana la materiale de cea mai buna calitate, si nu in ultimul ramd preturi adaptate oricarui buget. Trusourile pentru botez pot fi simple sau, in functie de bugetul si de dorinta nasilor, se pot personaliza cu numele si data botezului sau cu data de nasterii celui mic.
Pentru un plus de eleganta trusoul de botez poate fi ambalat intr-o cutie trusou botez, extrem de fina si delicata, din material rigid si extrem de rezistent, imbracat si cu aplicatii din dantela, perlute sau margele. Cutiile pentru trusouri au manere, astfel incat sa fie mai usor de trasportat.

Cutiile pentru trusou pot avea culori si teme asortate cu modelul trusoului sau pot fi neutre. Marele avantaj al unei astfel de cutii este acela ca poate fi pastrata si dupa botez, si arata foarte bine chiar si ca element de decor in camera copilului. Aici parintii vor putea pastra amintirile de la botez ale celui mic, de la panza de mir si pana la fasa cu care copilul a fost legat in biserica. Alaturi de acestea se mai pot pune de-a lungul timpului in cutia de trusou amintiri importante din etapele cele mai importante ale vietii copilului: printre acestea prima suvita intr-o cutiuta speciala, primul dintisor cazut, primii cercei, motul care se taie la varsta de 1 an, si orice alta amintire isi mai doresc parintii sa pastreze.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250