<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Nov 15th, 2012

Cum se caută o locuinţă prin anunţuri imobiliare

anunturi imobiliare 300x225 Cum se caută o locuinţă prin anunţuri imobiliareRomânii au la dispoziţie o gamă variată de resurse atunci când caută o nouă locuinţă: anunţuri în ziare, agenţii imobiliare, site-uri cu anunţuri imobiliare, târguri imobiliare, etc. Totuşi, de ce trebuie să ţină cont înainte să facă o alegere?

Locaţia casei: Unde să fie? În oraş, la periferie, în suburbie sau la ţară? În funcţie de zonă diferă preţul, confortul, poluarea, aglomeraţia, furnizorii, oportunităţile pentru distracţie şi promptitudinea echipajelor de urgenţă. Pe Internet se pot compara ofertele mai uşor. De exemplu, dacă cineva vrea să-şi cumpere o locuinţă în capitală, intră pe harta Bucureşti, alege cartierul dorit şi analizează ofertele imobiliare.

Tipul casei:

Numărul familiilor care locuiesc în clădire: O singură familie – costă mai mult, dar dispare riscul vecinilor enervanţi şi are mai multă intimitate. Apartamentul la bloc – costurile de întreţinere se împart la mai multe familii, dar vecinii se pot dovedi gălăgioşi.

Numărul de etaje: Un singur etaj – sunt extrem de utile mai ales pentru persoanele bolnave, care întâmpină dificultăţi în urcarea scărilor. Cu cel puţin un etaj – în cazul caselor este mai comod deoarece dormitoarele sunt de obicei la etaj, ceea ce le oferă mai multă linişte şi intimitate; în cazul locuinţelor la bloc, avantajul este că iarna se încălzesc mai uşor, dacă apartamentele vecine dau drumul la căldură. Casele cu beci şi cel puţin un etaj – beciul poate fi transformat în depozit sau încă o cameră pentru distracţie, sport sau orice altă utilitate.

Odată cu achiziţionarea unei noi locuinţe, pot apărea probleme cu băncile. Despre acest subiect este următorul articol: Cum poti sa scapi definitiv de executarea silita.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250