<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sun, Nov 9th, 2014

Cum sa obtii cele mai bune proiecte pentru case

Share This
Tags

Esti in cautarea unei companii care te poate ajuta sa-ti renovezi sau, de ce nu, sa-ti construiesti casa dorita? Atunci ai ajuns unde trebuie, deoarece in acest articol vei descoperi niste sfaturi extreme de ajutatoare.

De ce trebuie sa tii cont atunci cand analizezi mai multe proiecte pentru casa?

Sfatuieste-te cu prietenii si membrii familiei pentru a gasi cea mai buna companie din orasul tau. Poti discuta cu inspector de locuinte, care iti vor da sfaturi utile despre companiile ce respecta toate regulile in riguare. Dupa ce ai adunat o lista, este recomandat sa efectuati un apel rapid la fiecare dintre perspectivele dumneavoastra, si sa le adresati urmatoarele intrebari:

  1. Sunt in stare sa managerieze un proiect asemantor cu cel pe care doriti sa-l intocmiti?
  2. Sunt dispusi sa ofere referinte financiare, atat de la furnizori cat si de la banci?
  3. Pot sa va ofere o lista a clientilor anteriori?
  4. Cate proiecte pot manageria simultan?
  5. Cat timp au lucrat cu subcontractantii lor?

Raspunsurile la aceste intrebari vor dezvalui disponibilitatea, fiabilitatea si atentia pe care compania respective o va acorda proiectului dumneavoastra. Mai mult decat atat, va veti putea face o parere si despre cum lucreaza ei atunci cand vine vorba de anumite proiecte pentru casa.

Pe baza interviurilor telefonice, alege trei sau patru antreprenori si intalneste-te cu ei pentru a face anumite estimari si discutii ulterioare. O companie buna, asa cum este www.proiectetip.ro, ar trebui sa fie in masura sa raspunda la intrebarile dumneavoastra intr-un mod satisfacator. Este crucial sa comunici bine cu aceasta companie pentru ca ea se va ocupa de fiecare detaliu legat de viitoarea ta casa. Pe de alta parte, nu te lasa pacalit de personalitate.

Pune planul in aplicare

Dupa ce ai redus lista de companii, pune-ti research-ul in aplicare. Contacteaza fostii clienti ai aceleasi company pentru a afla cum a decurs proiectul lor si programeaza o vizita la domiciuliu pentru a vedea cum arata produsul final. Nu te baza pe un singur rezultat. Chiar mai important este sa vizitezi un santier in lucru al companiei pe care doresti sa o angajezi pentru a vedea cum lucreaza. Se lucreaza in conditii de siguranta? Sunt lucratori atenti cu proprietarea clientului? Toate aceste mici detalii pot spune multe despre felul in care lucreaza o anumita companie.

Urmatorul pas este sa iti pui proiectul in aplicare. O companie constiincioasa va dori nu numai un set complet de planuri, ci, de asemenea, un sentiment legat de ceea ce doreste proprietarul de la aceste proiecte de case. Pentru a compara ofertele, cere tuturor companiilor ramase pe lista ta sa specifice costul materialelor, forta de munca, marjele de profit si alte cheltuieli. In general, materialele sunt responsabile pentru 40 la suta din costul total al proiectului; restul acopera marja de profit, care este de 15 pana la 20 la suta.

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand vorbesti de proiecte pentru casa si despre gasirea celei mai bune companii care te poate ajuta cu proiectele tale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250