<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Dec 17th, 2013

Cum sa folosesti cel mai eficient cupoanele de reduceri

In Romania, cupoanele de reduceri sunt un concept relativ nou, insa care prinde rapid avant. Ideea de a economisi bani este tentanta pentru cumparatori, iar cupoanele pot fi o modalitate extrem de eficienta, stand marturie numeroase povesti venite de peste hotare ale unor persoane care au facut din economisitul banilor cu ajutorul cupoanelor un stil de viata.

Pentru cei care vor sa se pregateasca din timp pentru introducerea sistemului de cupoane in tara, este bine de stiut ca folosirea acestora intr-un mod eficient nu este intocmai simpla si necesita o anumita strategie, perfectionata de ani de experienta.

Folosirea cupoanelor pe perioada de reduceri. Pentru a economisi cei mai multi bani si a cumpara produsele cu reduceri substantiale, cupoanele ar trebui folosite in mod ideal in perioadele de reduceri. Trebuie insa data o mare atentie valabilitatii cupoanelor, unele tipuri de cupoane expira rapid, iar daca se asteapta aparitia unor reduceri de preturi la produsele dorite este posibil sa nu mai fie valabile cupoanele. Pentru a evita acest tip de probleme, cupoanele pot fi sortate in functie de data de expirare a promotiei.

Strangerea cupoanelor. Unele tipuri de cupoane pot fi folosite impreuna, altele nu. Inainte de a pastra cupoanele pentru a le utiliza impreuna, trebuie citite cu atentie informatiile legate de modul de utilizare si aplicare a reducerilor. In cele mai multe magazine, procentele reduse nu se cumuleaza, astfel ca nu pot fi folosite doua cupoane la acelasi produs. Exista insa si exceptii de care se poate profita.

24681 hd sales discount picture 300x225 Cum sa folosesti cel mai eficient cupoanele de reduceriFolosirea cupoanelor in ordine. Exista numeroase tipuri de cupoane de reduceri, unele se aplica la un anumit produs, altele sunt valabile pentru cumparaturi peste o anumita suma. Atunci cand se folosesc mai multe cupoane in acelasi magazin, ordinea este foarte importanta. Spre exemplu, daca intr-un magazin cu articole de imbracaminte cumparatorul are un cupon pentru reduceri de 10 lei la cumparaturi in valoare de peste 50 de lei si un cupon special pentru doua tricouri la pret de unul, folosind cuponul din urma este posibil ca valoarea totala a produselor sa scada sub 50 de lei si sa nu mai poata fi folosit cuponul pentru 10 lei reducere.

Cupoanele si promotiile de tip cumpara unul, primeste unul gratuit. In ceea ce priveste cupoanele, exista numeroase moduri de utilizare si la fel de multe secrete ale modului in care aceste reduceri se pot aplica inclusiv in timpul promotiilor. Un astfel de truc este folosirea cupoanelor de reducere la un produs in timpul promotiilor de tipul “1 + 1 gratis”. In aceste cazuri, de obicei nu exista nici o regula care sa impiedice folosirea a doua cupoane de reducere la un produs deoarece in realitate se achizitioneaza doua produse, indiferent ca datorita promotiei se plateste unul singur.

Folosirea de cupoane de reduceri nu este inca atat populara in tara, iar numarul de reviste si website-uri care le ofera este momentan relativ mic. Este greu de prevazut daca pe viitor situatia se va schimba, cupoanele devenind o modalitate la fel de eficienta pentru a face economi precum in Statele Unite, insa numeroase din tehnicile dezvoltate de utilizatorii de cupoane de peste hotare pot fi utilizate cu succes si de catre cumparatorii din Romania, chiar daca asta se intampla la scara mai redusa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cum sa folosesti cel mai eficient cupoanele de reduceri, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

300x250