<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Aug 8th, 2017

Cum alegem piesele pentru camioane?

piese auto Cum alegem piesele pentru camioane?Camioanele sunt autovehiculele comerciale utilizate mai ales pe distante mari, pot transporta cantitati mari de marfuri si materiale si din acest motiv au nevoie de o ingrijire deosebita. Spre deosebire de alte tipuri de autovehicule camioanele trebuie verificare periodic intr-un service autorizat, piesele uzate sau cu probleme trebuie sa fie inlocuite cu unele noi, originale, de la producatori de top. Inlocuirea pieselor este obligatorie mai ales daca se fac drumuri multe pe luna, daca incarcatura variaza din punctul de vedere al greutatii si daca autovehiculul comercial este mai vechi.

Pe piata exista o multime de firme de la care puteti achizitiona piese camioane, preturile difera in functie de calitate si de brandul care le-a produs, unele firme asigura si service autorizat pentru montare. Cand alegeti piesele pentru camion trebuie sa va orientati spre firmele cu experienta, care sunt importatori directi sau parteneri autorizati ai acestor, piesele trebuie sa fie originale, sa aiba garantie, sa poata fi returnate in caz ca au probleme. Piesele pentru camioane trebuie sa aiba toate detaliile tehnice prezentate intr-o maniera usor de inteles pe site, preturile trebuie sa reflecte calitatea produselor, firma care le comercializeaza este bine sa aiba si un departament de relatii clienti foarte bine pus la punct, cu raspunsuri complete despre piese camioane si transport. De asemenea, transportul este bine sa fie gratuit, piesele vor fi livrate in ambalaje originale, platile se vor face fie cash, fie cu un card bancar daca firma respectiva permite acest lucru. La piesele de camioane va trebui sa va uitati cu atentie si la starea in care se prezinta, la materialele din care sunt realizate, la rezistenta lor, este bine sa le evaluati alaturi de un mecanic care stie sa depisteze si eventuale defecte ascunse.

Pe mecdiesel.ro aveti, in ofertele online, piese de schimb de la branduri de top pentru toate tipurile de autovehicule comerciale, piese pentru camioane de toate tipurile, de la elemente de franare si pneumatice la elemente de directie si de suspensie si ambreiaje si elemente de transmisie. La acestea se adauga filtrele si piesele pentru caroserii, clientii pot alege dintr-o baza de date cu peste 2.000.000 de repere piese de schimb, consultanta tehnica gratuita este oferita de specialisti cu experienta in domeniu, livrarea si comanda sunt rapide si sigure.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cum alegem piesele pentru camioane?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250