<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Dec 6th, 2018

Cum alegem cele mai bune loturi pentru constructia unei case?

drumul postei Cum alegem cele mai bune loturi pentru constructia unei case?De alegerea loturilor pentru casa depinde calitatea constructiei viitoare si modul in care va arata aceasta, rezistenta ei. Loturile pentru casa se vand in general destul de rapid, au preturi ceva mai mari daca sunt pozitionate mai bine si au si utilitati deja existente, au spatii verzi sau sunt foarte aproape de marile orase. Ofertele firmelor care se ocupa cu vanzarea unor loturi de casa sunt destul de variate, proprietarii de terenuri pun la dispozitia clientilor multe tipuri de loturi, cu localizari diferite in ansamblul care urmeaza a fi construit.

Cum alegi cele mai bune loturi de casa?

Esti atent la localizarea terenului aferent loturilor, cat de departe sau de aproape este de orase, periferia este cea mai buna zona, avand si costuri de achizitie mai mici pentru loturi. Localizarea dicteaza si accesul la mijloace de transport sau alte institutii publice, supermarketuri, la diverse servicii, asa ca e foarte important sa fie una cat mai buna, langa un oras mare, comunicarea cu orasul facandu-se foarte simplu. Foarte important ca loturile de teren sa se afle in intravilanul localitatii, nu in extravilan. Utilitatile sunt si ele importante, e bine sa verificam drumurile de acces, asfaltarea, bransamentele, daca exista electricitate, gaze, canalizare, apa, conectivitate. Loturile de casa trebuie sa fie cat mai departe posibil de o strada principala pentru ca poluarea sonora sa fie minima, sa aiba studiu geotehnic, sa nu ai probleme cu inundatiile. Suprafetele terenului si ale loturilor trebuie sa fie cat mai mari, pentru a putea construi cat mai bine si a avea si alte lucruri pe langa casa, o curte, un garaj, poate o curte in spate. Alt lucru important tine de invecinare, cum sunt pozitionate loturile, cine mai construieste acolo. E bine sa ai in jur cladiri si oameni care sa nu te incomodeze si sa iti permita sa ai intimitatea si confortul la care te-ai gandit o viata intreaga.

Ansamblul Drumul Postei are deja astfel de loturi cu preturi bune, pe care se poate construi imediat, pozitionate aproape de Bucuresti, delimitate clar, cu toate actele la zi, disponibile imediat, vizionari rapide. Locuintele care se vor ridica acolo vor avea acces imediat la utilitati, conectivitate, in jur si in apropiere gasesti tot ce ai nevoie pentru o viata confortabila, drumul privat este amenajat, asa ca se poate circula fara probleme in orice sens.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250