<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, May 14th, 2015

Covorase auto din cauciuc

Share This
Tags

Covorasele auto reprezinta o parte din decoratiunea interioara a autovehiculului, insa acestea au cu totul alt scop. Acestea au rolul de a proteja materialul aflat pe podeaua masinii de noroi, apa, praf, cat si pentru a nu se deteriora si a avea un aspect bun de-a lungul anilor. Covorasele auto nu se rup prea repede si nici nu se tocesc decat dupa folosirea lor timp de ani buni, doar ca depinde foarte mult si materialul din care sunt facute, cat si calitatea acestuia. Cele mai folosite si mai durabile sunt acele covorase auto din cauciuc si sunt de asemenea si comercializate la preturi accesibile.

Covorasele din cauciuc sunt destinate in special masinilor generale, in timp ce majoritatea masinilor de lux beneficiaza de covorase din bumbac, fibre, piele sau diverse materiale exotice.

Covorasele auto vin intr-o varietate de materiale, insa cele mai utilizate sunt cele de cauciuc. Ele sunt facute din cauciuc dur si ofera o foarte buna aderenta indiferent de tipul de pantof pe care il purtati, cat si indiferent de materialul amplasat pe podeaua masinii. Aceste covorase auto din cauciuc se potrivesc in mare parte interiorului oricarei masini si nu creeaza disconfort in timpul sofatului.

Zona de provenienta a cauciucului din care se fabrica aceste covorase este in general din China, Vietnam, dar si din cauciucuri reciclate. Fiind realizate din cauciuc dur, acestea nu crapa iarna si nici nu se topesc vara.

Un aspect foarte important ce trebuie mentionat este dat de faptul ca aceste covorase auto din cauciuc se spala foarte usor. Un simplu jet de apa poate face covorasul sa arate ca nou.

Unde gasim covorase auto de cumparat?

Covorasele sunt de fapt niste accesorii auto, prin urmare, acestea se gasesc in aproape orice magazin de piese si accesorii auto. Chiar daca in aceste magazine modelele sunt oarecum limitate, cu siguranta vom avea de unde alege.

Pe de alta parte, exista magazine specializate ce comercializeaza doar covorase, iar aceste magazine ne pun la dispozitie o multitudine de modele de covorase.

Covorase se gasesc si in targurile auto saptamanale. Unele sunt de calitate, in timp ce altele au o calitate indolienica. De cele mai multe ori, pretul unui set de covorase transmite si calitatea acestora.

Atunci cand cumparati covorase de noi, acestea ar putea emite un miros de cauciuc destul de deranjant. Dar nu va faceti griji, fiindca dupa cateva zile de utilizare si 1-2 spalari, mirosul de cauciuc dispare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250