<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Jul 10th, 2013

Costinestiul, statiunea preferata a tinerilor si in 2013

Share This
Tags
pensiune 300x225 Costinestiul, statiunea preferata a tinerilor si in 2013

Orasul Costinesti este cunoscut pentru petrecerile tinerilor ce se desfasoara, mai ales, pe perioada noptii. O parte dintre petreceri au loc pe plaja, in aer liber, ceea ce face ca orasul sa fie agitat si pe timpul noptii. Plaja din Costinesti are suprafata considerabila de 9 km. Aceasta plaja, ca si orasul, este preferata, in special, de tineri. Foarte multi studenti vin aici pe timp de vara sau in weekenduri pentru a se distra. Acest fapt a dus la marirea posibilitatilor de cazare Costinesti.

Pentru a avea suficient timp ca sa vizitati toate obiectivele turistice, din acest oras, trebuie sa va gasiti cazare in Costinesti imediat cum ajungeti. In Costinesti una dintre atractiile principale este epava al carei nume este “Evanghelia”. La sfarsitul anilor ’60, nava “Evanghelia” a esuat din cauza conditiilor atmosferice nefavorabile. Nava a ramas blocata intre doua stanci in timp ce capitanul s-a apropiat tot mai mult de mal crezand ca se afla in apropierea portului din Constanta. Nava “Evanghelia” apartinea omului grec de afaceri, foarte cunoscut la acea vreme, Aristotel Onassis. Costurile de recuperarea a navii au fost atat de ridicate incat nava a fost abandonata. Nu la mult timp, dupa ce s-a intamplat acest eveniment, nava a intrat in posesia statului roman. In prezent, nava “Evanghelia” este considerata a fi un simbol al Costinestiului.

Orasul Costinesti face parte dintre atractiile turistice, mai ales pe timpul verii, deoarece este inclus in seria oraselor situate in vecinatatea Marii Negre. Datorita numarului mare de turisti ce vin in aceste locuri, in fiecare an, gasirea de cazare in Constanta nu va fi dificila, ba chiar veti observa ca oferta este una foarte generoasa.

Este bine sa va gasiti cazare la pensiunile din Costinesti inainte de a pleca spre aceasta destinatie. Este recomandat acest lucru deoarece, mai ales pe timp de vara, in zona sunt foarte multi turisti si locurile de cazare se ocupa foarte repede. Daca nu va rezervati cazare Costinesti din timp este posibil ca fie sa nu mai gasiti locuri la pensiunile/hotelurile preferate fie sa nimeriti un tarif foarte ridicat.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Costinestiul, statiunea preferata a tinerilor si in 2013, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250