Concurs Consumatorul.com

Posted By Consumatorul On Friday, August 12th, 2011 With 0 Comments

Recomanda www.CONSUMATORUL.com prietenilor tai si poti castiga un telefon mobil Samsung Galaxy S de la Emag.ro in valoare 1.470 RON!

samsung galaxyS 300x300 Concurs Consumatorul.comPremiul: in fiecare luna se premiaza prin tragere la sorti un castigator care va primi premiul constand in telefonul mobil Samsung 1900 Galaxy S

Data tragerii la sorti este ultima zi din luna in curs, ora 12.00 PM

Conditia ca sa intri automat in tragerea la sorti este sa trimiti la minim 5 prieteni recomadarea acestui site utilizand formularul de mai jos.

Prietenii trebuie sa fie diferiti intre ei, nu se accepta ca adresele de mail sa apartina aceleiasi persoane.

Cum se intra in posesia premiului:

Dupa ce isi vad numele pe lista castigatorilor, utilizatorii vor contacta Consumatorul.com dand un mail de confirmare la adresa Consumatorul@gmail.com, de pe adresa de email pusa la dispozitie cand s-au inregistrat pe site.  Mailul de confirmare trebuie sa contina: CNPul, numele complet al castigatorului, adresa DIN BULETIN si un numar de telefon de contact. Taxa de transport pentru acest concurs va fi suportata de Consumatorul.com. PREMIUL SE DISTRIBUIE IN MAXIM 7 ZILE DUPA INCHEIEREA LUNII DE CONCURS.

RECOMANDA WWW.CONSUMATORUL.COM!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Concurs Consumatorul.com, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>