<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Jul 24th, 2010

Concert Mika – Orange Summer Party, 24 iulie 2010 – poze, video si comentarii

miiiika  opt 225x300 Concert Mika   Orange Summer Party, 24 iulie 2010   poze, video si comentariiAm fost asta seara la concertul sustinut de Mika in Mamaia, pe plaja H2O, in cadrul evenimentului promovat de Orange sub denumirea Orange Summer Party. Vreau sa va zic ca pana astazi habar nu aveam cine e Mika, credeam ca e vreo gagica recent lansata in muzica internationala. Insa am ramas placut impresionat atat de acest cantaret cat si de organizarea facuta de catre Orange.  Am asistat la un adevarat show, comparabil cu orice mare concert sustinut de orice trupa de renume, sonorizarea fiind de exceptie, iar efectele artistice au incantat cu adevarat pe cei peste 20.000 de sepctatori de pe plaja de la capatul Mamaiei, H2O. Show-ul sustinut de acest tanar cantaret, al carui fan ma declar din clipa de fata, pur si simplu a ridicat publicul in picioare, toti simtind nevoia de a canta si sari alaturi de cei de pe scena, absolut toate cantecele avand ceva care te face sa simti muzica ca si cand ar fi ceva natural, ceva care vine de la sine si te transpune intr-o stare de optimism si o fericire aparte. Spuneam ca am fost incantat de organizarea celor de la Orange, venind cu masina, m-am asteptat sa nu gasesc loc de parcare si tot tacamul, dar cei ce au organizat evenimentul au avut grija de toate, o parcare imensa, chiar foarte aproape de locul concertului, corturi cu racoritoare si bere ( o Cola la 330 ml – 4 Ron, cam scumput, dar merita), tatuaje gratis, au dat si cartele valorice Orange de 4 euro, bete luminiscente si alte efecte care nu trebuie sa lipseasca niciunui spectator care a venit la un asa eveniment muzical. Am ramas a placut impresionat iar cele 3-4 ore cat am stat la acest eveniment le-am petrecut intr-un mod foarte frumos.

Am reusit sa fac si cateva poze si filmulete, am sa le atasez aici maine, acum e foarte tarziu si numai gasesc energie dupa un asa spectacol electrizant.


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250