<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Jun 5th, 2015

Complex rezidential Avangarde Forest

O vila noua in complexul rezidential Avangarde Forest poate insemna un vis implinit.

Poluarea, aglomeratia, lipsa spatiilor verzi si a spatiilor de joaca pentru copii au facut ca bucurestenii sa paraseasca centrul orasului si sa se indrepte, din ce in ce mai mult, spre periferie. Asa au luat nastere multe complexe rezidentiale moderne, cu case atragatoare, vecini buni si cumunitati apropiate, locuri numai bune pentru cresterea copiilor si dezvoltarea familiilor intr-un mediu curat, sigur si primitor.

vile ilfov 300x273 Complex rezidential Avangarde Forest

Vile noi in Complex Rezidential Avangarde Forest

Zona din marginea Bucurestiului este acum foarte atractiva pentru cei care isi doresc o casa noua. Iar pentru cei care mereu au visat sa locuiasca intr-unul din ansamblurile rezidentiale din Pipera, posibilitatea de a-si indeplini acest vis este mult mai aproape.

Societatea imobiliara Avangarde Forest a decis sa construiasca mai mult decat niste case de vanzare Voluntari. Ei au decis sa vina cu solutii fiabile si la indemana pentru toti cei care doresc sa scape de capcana aglomerata si plina de poluare care este centrul Bucurestiului si pentru aceasta au ales Pipera, o zona recunoscuta pentru aerul curat, multitudinea spatiilor verzi si lipsa evenimentelor negative care pot perturba linistea unei comunitati.

Avangarde Forest inseamna nu mai putin de trei ansambluri rezidentiale construite in cartierul Pipera al orasului Voluntari. Selecte, cu preturi acceptabile si cu vile construite cu ajutorul celor mai noi, avansate si de calitate mariale, acestea exista pentru ca toti cei interesati sa beneficieze de un nivel maxim de confort.

Iar succesul lucrarilor a fost unul garantat. Din cele trei complexe rezidentiale, doua au fost deja ocupate, iar cel de-al treilea mai asteapta ca inca 15 proprietari sa intalneasca locuinta viselor lor.

Vilele Avangarde Forest din ansamblurile rezidentiale Pipera sunt plasate in apropierea padurii, pentru ca toata famiilia ta sa se bucure de un aer curat si sanatos, de placerea de a se plimba in natura, de lumina naturala si de cat mai putina poluare posibila.

Fiecare vila are parte de suficient teren pentru ca cei mici sa faca miscare in aer liber, exista spatii de joaca (si vor mai fi dezvoltate si altele), iar in proiectele Avangarde Forest se afla si o biblioteca, o piscina si chiar si o gradinita.

Asadar, alegand o casa in Voluntari, mai exact in complexul rezidential Avangarde 3, familia ta se poate bucura de un stil de viata mai santos, care sa imbine miscare zilnica si accesul al cultura.

Nu doar atat, Avangarde Forest urmeaza sa construiasca si un supermarket, o ceainarie si cafenea, iar sala de fitness sta deja la dispozitia tuturor celor care locuisc in complexele Avangarde 1 si 2. Asadar, desi vilele sunt in Pipera, calitatea vietii este exact ca cea din mijlocul Bucurestiului, singurele diferente fiind facute de lipsa aglomeratiei din acele zone si de linistea si unitatea comunitatii Avangarde.

Asadar, pentru 700 de euro metrul pastrat (TVA inclus), una dintre cele 15 vile din complexul rezidential Avangarde 3 poate fi a ta.

Inca un avantaj oferit de Avangarde Green Construct S.R.L.: ratele direct la dezvoltator.

Daca ti-ai dorit mereu sa locuiesti in unul din ansamblurile rezidentiale Pipera sau, pur si simplu, vrei sa scapi de aglomeratie cu o casa in Voluntari, nu mai sta pe ganduri, intra pe site-ul  www.avangardeforest.ro si hotaraste-te cat mai este timp.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250