<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sun, Sep 15th, 2013

Cinci motive pentru care trebuie sa te promovezi prin intermediul anunturilor gratuite

Dezvoltarea pietei online a adus de la sine numeroase metode prin care webmasterii incearca sa-si promoveze site-urile. Discutam despre optimizare pentru motoarele de cautare, retele sociale, plasare de reclame precum si de alte metode mai mult sau mai putin eficiente.

O maniera facila si gratuita de a va promova site-ul sau afacerea este publicarea de anunturi gratuite pe site-urile de specialitate. Nu implica niciun cost ascuns, se face extrem de rapid si atrage un numar ridicat de vizitatori si posibili clienti, rezultate pe care orice webmaster le urmareste in procesul de promovare. In randurile urmatoare va prezentam doar cinci dintre principalele avantaje ale unei promovari prin intermediul site-urilor de anunturi gratuite.

1. Primiti trafic targetat – Publicand un articol consistent pe un site de anunturi, aveti posibilitatea sa starniti atentia vizitatorilor si sa-i redirectionati catre site-ul vostru. Mizati pe un text descriptiv de calitate si cat mai concins, multi dintre cei care citesc anunturi doresc cat mai multa informatie in cat mai putine fraze.

2. Intreg procesul este gratuit – Dat fiind faptul ca discutam de site-uri de anunturi gratuite, publicarea unui astfel de anunt nu implica niciun cost anunt. Toata investitia consta in timpul perdut la parcurgerea pasilor de publicare si la redactarea textului informativ.

3. Un anunt poate fi publicat de orice persoana fizica sau juridica – Un site de anunturi gratuite nu aduce de la sine bariere in procesul de publicare, indiferent de nationalitate sau de statutul in societate, puteti posta oricand un anunt. De asemenea, nu este necesar sa dispuneti de cunostinte in vreun domeniu, pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti fiind simpli si extrem de eficienti.

4. Timp scurt pentru adaugarea unui anunt – Daca detineti un text descriptiv si deja cunoasteti structura site-ului de anunturi, intreg procesul de adaugare variaza intre doua si cinci minute.

5. Rezultate excelente – Daca ne referim la vizibilitate, rezultatele plasarii unor anunturi gratuite sunt excelente, ele aducand un plus de imagine afacerii voastre. Din punct de vedere SEO, un site de anunturi va permite sa plasati un link catre propria afacere, amanunt care va ajuta in conturarea profilului de backlink-uri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250