<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Jan 7th, 2011

Cele mai ieftine RCA (asigurari auto obligatorii) in 2011

RCA 2011 Cele mai ieftine RCA (asigurari auto obligatorii) in 2011Cele mai ieftine RCA in 2011

Ca regula generala, soferii care n-au facut accidente, cei care locuiesc la tara si cei care au multi ani in spate de condus au toate sansele sa plateasca mai putin pentru asigurarea obligatorie a masinii.
In schimb, cei care locuiesc si circula in orase mai aglomerate, cei care au accidente la activ si cei care sunt incepatori vor scoate mai multi bani din buzunar.
Daca facem un sondaj printre societatile de asigurari constatam ca, de exemplu, un sofer in varsta de 30 de ani, care are permis de cel putin 10 ani si care conduce un autoturism cu un motor de pana la 1.600 de centimetri cubi va plati pentru o asigurare valabila 12 luni intre 400 si 640 de lei.
Mai departe, daca puterea motorului e mai mare, creste si valoarea primei de asigurare. La fel de mult conteaza si priceperea soferului, dar si drumurile pe care circula.
Ca oferte, la Allianz Tiriac, daca incheiati o asigurare pe tot anul 2011 pana la sfarsitul lunii ianuarie, puteţi beneficia de o reducere de 15%.
In cazul companiei Astra Asigurari, pentru un autovehicul cu o capacitate cilindrica de pana la 1.400 cmc, persoanele fizice vor plati 408 lei pentru o asigurare obligatorie pe 12 luni.  Proprietarii de masini cu motoare de pana la 1.600 cmc vor plati 528 de lei , iar pentru masinile cu motoare cu capacitate de pana la 1.800 cmc oferta este de 576 lei.
Compania de asigurari Generali are in aceasta perioada o campanie in care toti proprietarii auto care au copii minori beneficiaza reduceri de pana la 25% la incheierea unei polite RCA pana in februarie.
Campania vine si cu o tombola al carei mare premiu este o excursie la Disneyland in Paris.
Sunt si oferte de asigurari auto obligatorii care pot fi platite in rate.
BCR Asigurari vinde primul RCA cu plata in sase rate si dobanda zero clientilor care platesc cu cardul de credit BCR. In plus, clientii vor putea primi, din partea BCR Asigurari, un GPS prin tragere la sorti. Oferta este valabila pana la finele lunii ianuarie 2011.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. dorusabau says:

  e greu cu asigurarile, cind e de luat banii merge super repede, cind e de dat e mai greu! problema e ca si eu trebuie sa imi fac un o asigurare RCA ieftin asigurare rca ca imi expira si ma bate gindul sa imi fac la City Insurance ca am gasit online si e ieftin la astia si au calculator asigurare RCAcalculator rca 2011 pe site cu -25% reducere si cica iti vine acasa gratuit.
  sa imi fac? sa nu imi fac?

  (sa spamez, sa nu spamez? :))

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250