<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Oct 7th, 2013

Cele mai bine vandute template-uri ecommerce WordPress

Cand vine vorba de realizarea unui magazin online, avem la indemana mai multe optiuni in ceea ce priveste platforma utilizata. Magento, Prestashop, CS Cart sau Open Cart sunt cele mai cunoscute solutii ecommerce insa si WordPress a avut o evolutie admirabila in ceea ce priveste adaptarea platformei pentru a servi drept solutie pentru un magazin online.

Platforma de baza a celor de la WordPress nu poate fi utilizata drept solutie ecommerce insa un modul poate rezolva aceasta sincopa. WooCommerce sau Jigoshop ecommerce plugin sunt solutii folosite atat de dezvoltatorii de template-uri cat si de firmele de web design care ofera servicii complete de creare magazin online.

Aruncand o privire asupra pietei de template-uri WordPress dedicate comertului online, remarcam cateva produse finite vandute in mii de exemplare. Conform datelor regasite pe Themeforest, cea mai mare piata de template-uri si module pentru platformele open source si nu numai, regasim numai putin de trei template-uri WordPress care au generat vanzari insumate de peste 20 de mii de unitati.

MayaShop Ecommerce Theme

Desi a fost lansata inca din anul 2012, MayaShop este un template modern, optimizat din punct de vedere SEO si utilizabil chiar si pe un smartphone sau tableta. Numarul descarcarilor depaseste 9000 de unitati, fapt care demonstreaza inca odata cat de apreciat este acest templatein randul programatorilor sau firmelor de web design care ofera magazine online la cheie.

Printre caracteristicile de baza ale template-ului MayaShop descoperim posibilitatea adaptarii culorilor fundalului, meniului si al textului intr-un numar nelimitat de variante, peste 300 de fonturi disponibile, layout ce poate fi folosit atat in mod boxed cat si stretched precum si numeroase alte functionalitati care tin de sortarea produselor aflate in stoc, atasarea unor galerii de imagini sau oferirea promotiilor prin newsletter.

Kallyas Resposive Theme

Kallya a fost vanduta in peste 7000 de exemplare in toata lumea, pretul sau fiind de doar 55 de dolari. Am regasit adaptari ale acestui template chiar si pe piata romaneasca, aspect care denota implicarea firmelor romanesti in oferirea unor solutii complete folosind platforma WordPress.

In descrierea temei regasiti cateva informatii suplimentare precum utilizarea alaturi de pluginul WooCommerce, un modul de realizare rapida a paginilor, actionarea filtrelor prin functiile jquery, traducere in mai multe limbi, design responsive sau optimizare din punct de vedere SEO a categoriilor si a produselor.

BazarShop WordPress Theme

Realizata de acelasi autor ca in cazul template-ului MayaShop, BazarShop pare a pastra cateva dintre caracteristicile versiunii anterioare. Dispune de un design atractiv, pretabil oricarei nise, si vine la pachet cu o serie de functionalitati demne de un magazin online al anului 2013.

Printre aspectele de interes oferite de BazarShop am remarcat optimizarea excelenta din punct de vedere SEO, incarcarea rapida a site-ului, fara a utiliza prea mult din resursele webhostingului, numeroase optiuni la nivelul magazinului online prin definirea produselor si atasarea imaginilor sub forma unor galerii interactive, posibilitatea adaptarii paginii principale in functie de produsele comercializate precum si optiuni de editare rapida a limbii site-ului sau a panoului de administrare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cele mai bine vandute template-uri ecommerce WordPress, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250