<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Dec 8th, 2015

Cele mai bine platite joburi

Share This
Tags

De-a lungul vietii trebuie sa luam o multime de decizii importante, decizii care ne stabilesc viitorul. Iar alegerea unui liceu bun, a unei facultati, a unei cariere, sunt decizii cruciale care ne definesc viitorul. Cand vine vorba de alegerea unei cariere nu este indeajuns sa ne placa ce facem, ci trebuie totodata sa fie o cariera banoasa, care sa promita si sa aiba cautare si pe viitor.

  1. Joburi ce au la baza internetul

Internetul este o inventie recenta si pare ca vom dispune intotdeauna de facilitatile sale. In jurul internetului au inceput sa se dezvolte adevarate afaceri si vor continua sa se dezvolte fiindca tendinta de utilizare a internetului este in continua crestere.

joburi Cele mai bine platite joburiDin ce in ce mai ulte companii se impun si in mediul online tocmai datorita pietei foarte extinse oferite de internet. Iar cum firmele vor continua sa se impuna si in online, foarte mare cerere o vor avea serviciile ce tin de online, cum ar fi: realizarea site-urilor web, promovarea web, realizarea continutului etc.

  1. Domeniul IT

Domeniul IT este in coninua crestere. Si tin sa mentionez ca e diferit fata de domeniul ce are la baza folosirea internetului prin faptul ca se cere in domeniul IT programatori pentru realizarea a fel si fel de software-uri. Chiar daca ati crede ca cei mai bine platiti programatori sunt programatorii web, de fapt nu este deloc asa. Cei mai bine platiti programatori sunt cei din domeniul bancar si al telecomunciatiei. Pe urma sunt creatorii de jocuri si abia pe urma programatorii web. Marele avantaj al joburilor ce tin de IT este dat de faptul ca nu trebuie neaparat sa urmam o facultate pentru a activa in acest domeniu. Aici sunt apreciate mai mult cunostintele si eficienta cu care poti indeplini o sarcina, si nu diploma. Asa se face, ca poti invata programare urmand niste simple cursuri de programare sau chiar invatand singur de acasa cu ajutorul internetului.

  1. Ingineria

Meseria de inginer a fost si inca este una din cele mai respectate meserii, dar si una din cele mai banoase. Romania este o tara in plina dezvoltare, iar consturctiile si domeniul coonstructiilor va cunoaste o dezvoltare cum nu a mai avut de pe vremea comunismului, prin urmare va fi cerere pentru ingineri constructori si fel si fel de persoane capabile sa realizeze astfel de lucrari.

  1. Sistemul medical

Chiar daca in sistemul medical de stat salriile nu sunt foarte mari, in sectorul privat se ajunge la sume cu adevarat considerabile. Dar chiar si in sistemul de stat se castiga foarte bine dupa cativa ani experienta. Iar meseria de doctor nu aduce doar castiguri banesti, ci si castiguri sufletesti stiind ca tu chiar contribui la ajutorarea celor neputinciosi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cele mai bine platite joburi, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250