<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Jan 16th, 2012

CEL mai bun pret: Televizor Plasma 3D Panasonic TX-P42GT30E

Televizor cu Plasma 3D Panasonic, 106cm, FullHD, TX-P42GT30E

TV Panasonic TX P42GT30 3 300x227 CEL mai bun pret: Televizor Plasma 3D Panasonic TX P42GT30E

TV Panasonic TX-P42GT30E oferă o experienţă de vizionare pur şi simplu uimitoare. Modelul are o calitate foarte inalta, imaginile sunt extraordinare, a fost certificat TXH. Mai mult decât atât, certificarea este a calitatii imaginii TV tridimensionale . Modelul Panasonic TX-P42GT30E are toate avantajele acestei clase de aparat. Televizorul Panasonic TX-P42GT30E arată mult mai atractiv decât cele mai multe modele de la acest producator. Este cunoscut faptul că dezvoltatorul  japonez nu a aratat prea multa atentie pentru  designul televizoare dar s-a bazat in totalitate pe calitate excepţională a imaginii. Dar în acest caz, schimbarea este vizibila intr-un mod pozitiv. Designul este  rafinat si strict, linile sunt  clare şi netede, fără nici o rotunjitura. A scăzut semnificativ grosimea cadrului şi a ecranului. Aceaste modificari au un impact pozitiv asupra exteriorul modelului, care a devenit mult mai rafinat şi elegant.

TV Panasonic TX P42GT30 300x199 CEL mai bun pret: Televizor Plasma 3D Panasonic TX P42GT30E

Imaginea televizorului cu plasma Panasonic TX-P42GT30E este pur şi simplu uimitoare şi fără precedent de cea mai înaltă calitate. Redarea culorilor este de asemenea foarte buna. Noul Filtru InfinityBlack nu numai că oferă profunzime excelenta de negru, dar ofera si culori  surprinzator de clare şi elaborate. Panasonic TX-P42GT30 reprodce imagini tridimensionale de înaltă calitate. 2D-3D Convertor funcţionează foarte bine de asemenea. Imaginea este foarte clară.

Panasonic TX-P42GT30WE are o lista foarte buna de caracteristici suplimentare on-line. Ele sunt grupate sub titlul general de VIERA Connect, care include o mare varietate de servicii de divertisment şi aplicaţii. Capacitatea de a conecta la  televizor a unei tastaturi  vă permite sa simplificati utilizarea lor. În plus, există Skype presetat. Serviciu de interfaţă VIERA Connect este extrem de simplu si usor de folosit.
TV Panasonic TX-P42GT30E dispune de sistem audio built-in   ce ofera o calitate a sunetului impresionanta. Interfata din meniul televizorului este destul de uşor şi intuitiv de utilizat. Toate secţiunile şi meniurile sunt clare si logice.Telecomanda televizorul este confectionata din material plastic foarte prietenos si dispune de toate funcţiile necesare, butoanele sunt destul de mari.

TV Panasonic TX P42GT30 2 300x171 CEL mai bun pret: Televizor Plasma 3D Panasonic TX P42GT30E

Televizorul cu Plasma 3D Panasonic dispune de patru porturi HDMI, trei-slot USB, slot pentru carduri de memorie SD, interfaţă de reţea LAN, video analog VGA, ieşire audio şi conectori analog TV. Printre caracteristicile suplimentare, de care dispune se remarca Media Player-ul incorporat. Media player-ul suporta toate formatele video şi audio populare de actualitate.

Printre principalele avantajele ale televizorului Panasonic TX-P42GT30E sunt demn de remarcat:
- Designul elegant
- Calitatea excelenta a imaginii
- Un set bun de caracteristici

TV Panasonic TX P42GT30 1 300x197 CEL mai bun pret: Televizor Plasma 3D Panasonic TX P42GT30E

CUMPARA-L LA CEL MAI BUN PRET DE AICI <—

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250