<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Jan 23rd, 2012

Cel mai bun pet shop pentru cele mai frumoase animale

pet shop online 300x277 Cel mai bun pet shop pentru cele mai frumoase animaleEu, ca si multi altii dintre dumneavoastra, sunt un iubitor de animale si fac totul ca animalutele mele (un caine si 2 pestisori exotici) sa aiba parte de cea mai buna ingrijire posibila.
Intotdeauana am fost preocupat sa le asigur cea mai buna hrana si cele mai bune accesorii si acest lucru nu este usor avand in vedere ca locurile care comercializeaza aceste produse de calitate sunt foarte putine si trebuie alese cu atentie.
De curand am gasit acest pet shop online, Pet Shop 4 You, care m-a cucerit din prima, si al carui client fidel am ramas. Aici am gasit cele mai bune marci de mancare caini, folosesc de multa vreme Royal Canin cu foarte bune rezultate pentru cainele meu, iar aici am gasit cel mai bun pret, acesoriile sunt de calitate iar produsele pentru ingrijire sunt prezente intr-o gama foarte variata. Este foarte simplu sa comanzi direct de pe siteul lor, iar cel mai important lucru este ca trasportul este gratuit. Pur si simplu plasezi comanda dimineata iar pana la pranz curierul este la usa ta cu produsele comandate. Foarte simplu si util.
Nu i-am uitat nici pe cei doi pestisori ai mei, care sunt foarte pretentiosi in ceea ce priveste hrana si locul unde salasuiesc, asa ca am facut un efort si am cumparat de aici un acvariu complet, cu filtre, pompe si decor inclus, la un pret excelent. Cei de la acest pet shop au fost foarte draguti asa ca am beneficiat si de instructiunile detaliate pentru ingrijirea optima a pestisorilor mei, iar hrana a fost gratuita!

Una peste alta, recomand cu multa caldura acest pet shop tuturor iubitorilor de animale, iar cainele meu, daca ar putea vorbi, sigur ar multumi cu caldura pentru toate bunatatile care ii provin de aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>