<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Nov 1st, 2013

Ce trebuie sa stim despre inscriptionarile auto?

Share This
Tags

Inscriptionarile auto au luat o mare amploare in anii ’90 si ca dovada va amintim de faimoasele tiruri care apareau in filmele vechi inscriptionate cu renumitul brand Coca Cola alaturi de Mos Craciun.

inscriptionari 300x194 Ce trebuie sa stim despre inscriptionarile auto?In trafic, in parcare sau oriunde te-ai afla, inscriptionarile auto atrag priviri in functie de complexitate, culorile sau modelul graficii aplicate pe masini.

Sunt doua modalitati principale prin care puteti sa va inscriptionati masinile firmei;in functie de bugetul alocat si de ce impact doriti sa aibe si in functie de grafica aleasa: cutter plotter(texte, sigle, desene decupate pe contur) sau print pe autocolant (poze, diverse grafici).

Varianta cea mai ieftina si simpla este inscriptionarea cutter plotter.

Prin aceasta inscriptionare puteti trece pe masina denumirea firmei, website-ul, adresa de e-mail si telefonul, eventual si un joc de 2,3 culori pentru un impact mai mare.

Varianta de inscriptionare auto cu impactul cel mai mare in trafic este printul pe autocolant. In functie de domeniul in care activati puteti alege o grafica complexa, in mai multe culori, diferite poze, texte. De exemplu, daca firma dvoastra se ocupa cu servicii de curierat, puteti sa alegeti o grafica cu un glob care sa fie inconjurat de sigla dumneavoastra; daca vindeti diferite obiecte, se pot printa pozele produselor vandute de dumneavoastra si sa fie incadrate intr-o grafica de mare impact astfel incat sa atraga privirile de pe strada.

Ce autocolant sa alegeti in cazul inscriptionarilor auto?

In functie de domeniul in care activeaza firma dumneavoastra trebuie sa alegem varianta optima de autocolant:

-de exemplu daca doriti sa inscriptionati masini de politie sau pompieri autocolantul potrivit este folia reflectorizanta

-daca doriti o grafica complexa cu poze, aceasta se printeaza pe autocolant iar mai apoi se lamineaza cu o folie de protectie pentru rezistenta vopselei

-in functie de sigla firmei si de culoarea masinii, alegeti culorile

pentru texte si datele de contact

-inainte de a va decide asupra graficii pe care doriti sa o aplicati pe masini, cereti celui care se ocupa de machetare mai multe modele, pe baza carora puteti sa faceti modificari in caz ca aveti idei noi.

Unul din pasii importanti ai unei firme in ascensiunea ei de a deveni un brand este acela ca sigla/logo-ul sa fie recunoscut in trafic, pe cladiri, bannere, sau diferite reclame.

Inscriptionarile auto se clasifica si in functie de categoriile de

masini:

-inscriptionari masini mici:aici intra masinile normale, berline, break-uri, minivan-uri, SUV-uri

-inscriptionari utilitare/dube:masinile pentru transport alimente, mobila,colete etc

-inscriptionari autocare

-inscriptionari tiruri

In functie si de suprafata pe care o acoperiti cu grafica publicitara se obtine si atentia celor din trafic. Este normal ca odata cu dimensiunile mari ale unei masini, va creste proportional si inscriptionarea acesteia cu productie publicitara.

Preturile inscriptionarilor auto variaza in functie de grafica si de marimea masinii; de exemplu, daca alegem sa inscriptionam masina la ColantariDesign, pe o berlina fiind aplicate stickere pe ambele laterale+spate o sigla si datele de contact, intr-o singura culoare, pretul este de aproximativ 150 RON, montaj inclus.

Daca ajungem la categoria inscriptionari tiruri, preturile pot varia pana la cateva sute de euro, ceea ce este si normal caci daca acoperim lateralele unei semiremorci ajungem undeva la minim 20 mp de autocolant plus un efort destul de mare pentru aplicarea acestuia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ce trebuie sa stim despre inscriptionarile auto?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250