<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Feb 13th, 2013

Ce trebuie sa stii atunci cand inchei o asigurare auto

Alese cu grija, politele de asigurare auto te pot ajuta sa economisesti sume importante de bani si in acelasi timp sa poti beneficia de nivelul adecvat de acoperire din partea acestora.  Totodata, asigurarea RCA este o asigurare obligatorie, intalnita in majoritatea statelor, mai mult sau mai putin sub aceeasi forma sau denumire.

Unii soferi au insa tendinta de a nu se supune legii si prefera sa circule fara o astfel de acoperire, condierand ei ca pretul asigurarii este unul prea mare. Din pacate, acestia nu se gandesc la riscurile asupra carora se expun, riscand sa plateasca amenzi destul de usturatoare ce poti fi cuprinse intre 1000 si 2000 de lei iar sanctiunile nu se vor opri aici.

Dintre toate posibilitatile pe care soferii le au pentru a se asigura, cea mai avantajoasa dintre toate este data de achizitionarea unei asigurari din mediul online, din cadrul site-urilor specializate in asigurari, asa cum este si portalul Rca2013.ro.

best car insurance Ce trebuie sa stii atunci cand inchei o asigurare auto

Poti obtine preturi avantajoase pentru asigurarile auto adca vei apela la unii dintre cei mai buni brokeri din domeniu, tot ceea ce va trebui sa faci fiind sa completezi un simplu formular. Va trebui sa introduci informatii cu privire la adresa ta, varsta, tipul de masina pe care o conduci, caracteristicile de siguranta ale acesteia, starea ta civila si numarul de kilometri parcursi cu autovehiculul tau.

Sunt necesare aceste informatii, intrucat vei putea obtine diverse discount-uri pentru asigurarea ta, situatia fiind cu siguranta in avantajul tau. Cateva exemple de preturi reduse pentru politele de asigurare auto sunt date de: istoricul curat al unui sofer sau un numar cat mai mic de kilometri. In aceste 2 situatii, nivelul pretului pentru prima de asigurare ar putea fi redus considerabil.

Nu uita sa folosesti si comparatoarele de preturi online. In aceste conditii nu va trebui sa te opresti asupra primei oferte de asigurare pe care o intalnesti. Specialistii in asigurari le recomanda clientilor sa compare cel putin 3 oferte de pret inainte de a lua decizia finala de achizitionare a unei polite. Vei fi uimit de modul in care preturile asigurarilor difera de la o companie la alta. De asemenea trebuie sa te asiguri ca ai inteles fiecare aspect pe care polita ta de asigurare il implica, numarul si complexitatea riscuri pe care aceasta le acopera precum si daca se merita sa platesti acel pret pentru ea.

Politele de asigurare din mediul online sunt la distanta de doar cateva click-uri si minute fata de tine. Acest lucru iti confera certitudinea ca vei investi banii in cea mai buna oferta de asigurare auto.Nu poti evita incheierea acestor asigurari in momentul in care detii si conduci un autovehicul inmatriculat in Romania, pentru ca doar in modul acesta vei putea circula in siguranta si in conformitate cu legislatia in vigoare, fara sa fie cazul sa te temi ca un simplu control de rutina al politiei rutiere ar putea insemna pentru tine o amenda destul de usturatoare.

Unele dintre polite iti pot conferi chiar si asistenta rutiera auto, atunci cand un eveniment mai putin asteptat te-ar putea lua prin surprindere.

Nu ezita sa iti intrebi reprezentantul companiei de asigurari auto despre aceste optiuni si orice alte nelamuriri pe care le-ai putea avea, pentru ca doar asa vei putea beneficia de acelea dintre ofertele de asigurare cele mai bune pentru masina pe care detii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250