<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Feb 8th, 2013

Ce paltoane sa-ti achizitionezi pe final de sezon

palton dama Ce paltoane sa ti achizitionezi pe final de sezonSezonul rece, cel putin calendaristic, se apropie de sfarsit. Totusi, vremea rece de afara inca persista, iar un palton care sa incalzeasca corpul este inca necesar. De aceea, o data cu sezonul reducerilor va recomandam cateva din modelele de palton care s-au purtat in aceasta iarna si care pot fi perfecte in garderoba dumneavoastra.

Paltonul clasic – Bineinteles, paltonul clasic cu linii drepte si care se potriveste pe orice doamna a fost si in acest sezon geros preferat in detrimentul altui tip de palton. Paltonul in linii simple este creat in doua exemplare, si anume, cu un rand de nasturi si cu doua randuri de nasturi. Preferate au fost in acest sezon paltoanele cu doua randuri de nasturi, in culori deschise precum crem sau chiar alb.

Paltonul militar – Paltonul de tip militar a fost introdus in tendintele sezonului de iarna 2012-2013 de catre printesa de la Londra, Kate Middlenton, cea care a imbracat un asemenea model de palton intr-o reunire oficiala. Exista doua tipuri de paltoane militare, cele scurte, de tip barbatesc, si cele lungi, cu aspect elegant, cu influente feministe. Paltoanele de tip militar sunt realizate in culorile specifice, kaki, verde inchis, dar in acest sezon s-au axat si pe alte culori precum, negru sau gri.

Paltonul in carouri – Acest model de palton in patrate albe pe fundal negru erau in tend acum mai bine de 10 ani. Dar in acest sezon trendul s-a intors si tot mai multe doamne achizitionandu-si si imbracand acest model de palton.* Sunt doua modele de astfel de paltone, anume, modelul cu patrate mari si modelul cu patrate mici, al doilea model fiind in special purtat de catre domnisoare, avand un aspect mai tineresc, care scoate persoana mult mai usor in evidenta.

Paltoane in culori vii – Paltoanele au culori specifice cele de nuanta inchisa, precum negru, maro sau visiniu inchis. Dar iata ca in sezonul de iarna 2012-2013 au aparut in tendinte si paltoanele care sunt croite din materiale din culori tari, precum galben, rosu, verde sau chiar bleu.* Tendinta paltoanelor colorate a aparut datorita faptului ca in vara lui 2012 a fost in trend imbracamintea in aceste culori si practic, trendul s-a transferat si catre hainele de sezon rece.

Paltoane cu cordon – Paltoanele au ca specific un numar insemnat de nasturi, de obicei 5. Dar exista un tip de palton care s-a purtat foarte mult si inca se mai poarta, anume, paltoanele cu cordon. Aceste paltoane sunt lipsite de nasturi, iar inchiderea lor se realizeaza cu un cordon din aceelasi material si aceeasi culoare. Aceste paltoane sunt foarte elegante si sunt potrivite pentru o cina romantica sau pentru a merge la o petrecere cu oameni importanti.

Paltoane cu imprimeuri animal – Din nou o trecere a tendintelor verii s-a facut simtita si asupra obiectelor vestimentare specifice sezonului rece. Anume, extrem de cautate au fost in aceasta iarna paltoanele cu imprimeuri de tip animal, precum celebrum deja imprimeu leopard, dar s-a mers si pe imprimeuri alb-negru inspirate din specia zebra.

Cateva din modelele de paltoane recomandate in acest articol se gasesc si pe umeras.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ce paltoane sa-ti achizitionezi pe final de sezon, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250