<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Feb 13th, 2013

Ce ne propune Nokia in materie de telefoane dual sim? Nokia x2-02

Inainte de a incepe prezentarea unui model inovativ al unuia dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile, va prezentam cateva informatii despre dual sim-uri, segment aparte al telefoniei mobile. Telefoanele dual sim sunt acele telefoane mobile care prezinta mai multe porturi pentru cartela sim. Au aparut in urma cu cativa ani, ca urmare a unui succes imens pe piata din Asia si doreste sa evite pe cate se poate folosirea simultana a mai multor telefoane, dual sim-urile reusind sa incorporeze una sa mai multe cartele oferite de operatori diferiti de telefonie mobila.

Revenind la tema principala a articolului, succesul Nokia nu se materializeaza doar la nivel general in materie de telefonie mobila ci si in cadrul telefoanelor mobile dual sim, modelul pe care vi-l vom prezenta fiind printre cele mai bine vandute telefoane dual sim ale ultimelor luni.

Modelul este unul cat se poate de interesant, un derivat de Nokia x2 care se numeste Nokia x2-02, un telefon mobil dual sim care se bazeaza, ca si fratele sau mai mare, pe segmentul multimedia, in special muzica. Functia de dual sim este completata de posibilitatea inregistrarii melodiilor preferate de la radio, de extensia spatiului de stocare cu ajutorul unui card microSD si de o baterie de-a dreptul incredibila, cu o autonomie in regim de convorbire continua de peste 9 ore.

Nokia X2-2 nu doar ca este un telefon dual, usurinta prin care acest telefon reuseste sa ne ofere posibilitatea adaugarii a numai putin de 5 cartele fiind una debordanta. Aceasta functie se numeste Easy Swap si reuseste, cu ajutorul unui SIM manager, sa alterneze cu usurinta toate cele 5 cartele, functia de apeluri si sms-uri fiind valabila pentru fiecare dintre aceste cartele. Mai mult de atat, Nokia X2-02 este dotat cu o camera foto/video de 2MP si beneficiaza de un pret fara concurenta, de doar 300 de lei, fiind un dual sim ieftin dar competitiv. Telefonul poate fi achizitionat din mai multe magazine de specialitate, tot in cadrul acestora putand sa testati si sa observati mai atent capacitatea dual sim a acestuia.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ce ne propune Nokia in materie de telefoane dual sim? Nokia x2-02, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250