<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sun, Oct 20th, 2013

Cazinourile online, o solutie castigatoare pe timp de criza

in an de criza romanii au avut noroc la pariuri vezi cat au castigat size1 300x200 Cazinourile online, o solutie castigatoare pe timp de crizaIn aceasta perioada de profunda criza economica, de scaderi salariale si cresteri de preturi ale tutoror produselor de larg consum, sunt din ce in ce mai putine oportunitati de a castiga ceva bani, daca ai in prealabil o bruma de bani destinata investitiilor, pusa deoparte. Multi dintre romani se orienteaza in aceasta perioada catre o activitate care se pare ca s-a dezvoltat foarte mult in Romania in special in ultima perioada, catre jocuri de noroc online. Principalii jucatori spun ca este un business rezistent la criza pentru ca in conditiile în care populatia inregistrează o scadere a veniturilor va incerca sa o compenseze jucand la jocurilede noroc. Unul dintre cei mai cunoscuti romani care a inteles ca aceasta poate fi o adevarata mina de aur in aceste vremuri de criza, este multimilionarul autohton Dinu Patriciu, care dupa ce a iesit din afacerile cu petrol cu peste 2 miliarde de euro, a decis sa investeasca in aceasta afacere deschizand peste 50 de cazinouri in tara si urmand sa mai deschida inca 100 pana la sfarsitul anului. Si se pare ca el a ales solutia castigatoare in aceste vremuri, aceasta aducandu-i un profit substantial. Nu doar el a inteles ca aceasta activitate este cu adevarat profitabila, ci si multi dintre jucatorii romanii care au ales sa aloce fonduri importante acestei activitati, multi dintre ei fiind cu adevarat niste castigatori ai crizei.

Cei ii trebuie unui jucator, in afara de banii necesari efectuarii unui pariu, ca sa joace si sa obtina un profit din acest gen de activitate? In primul rand el trebuie sa fie informat, si sa stie unde sa caute informatia. Pe piata din Romania activeaza foarte multe case de pariuri sportive asa ca e foarte greu sa alegi, cotele si conditiile de joc difera foarte mult de la  una la alta, asa ca in primul rand unui jucator informat ii trebuie un ghid de al jucatorului. Daca se poate online, fiindca traim in era informatiei digitale si stirile trebuie sa ne parvina foarte rapid ca sa putem lua o decizei rapida. Nu degeaba se zice: informatia inseamna putere!  In acest caz informatia inseamna pur castig. Unul dintre siteurile  care ofera acest tip de informatii pentru pariorii din Romania si din intreaga lume este 777.

Aici, jucatorii gasesc absolut tot ce au nevoie, de la informatii si ofertele cazinourilor online, cat si informatii atat de necesare pentru oricine isi doreste sa puna banii banii la bataie, ponturi care ii transforma pe jucatorii cu experienta in niste adevarati castigatori.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Cazinourile online, o solutie castigatoare pe timp de criza, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. Serban says:

  O analiza interesanta si o recomandare pe masura.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
300x250