<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Dec 28th, 2018

Cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand vrei sa iti cumperi un domeniu

domenii premium Cateva lucruri de care trebuie sa tii cont cand vrei sa iti cumperi un domeniuCumpararea unui domeniu nou sau deja existent nu garanteaza si succesul afacerii in online. Inainte sa cumparam un domeniu este bine sa ne documentam foarte bine, sa verificam disponibilitatea lui, cat de bine este „vazut” de Google, ce autoritate poate avea in multimea de domenii deja prezente in online. Sunt destule instrumente online care sa ne ajute sa vedem cand a fost vandut ultima data un domeniu, pentru cat, cine l-a mai gazduit. Putem vedea de asemenea si cat de popular este la o simpla cautare dupa cuvinte cheie, daca are traficul dorit, daca lumea il cauta si il viziteaza.

Alt lucru important tine de calitatea domeniului, vom cumpara doar domenii usor de tastat si de tinut minte, domenii scurte si relevante, care integreaza si cuvinte cheie foarte cautate. Nici domeniile care sunt foarte similare cu altele care exista deja nu sunt de cumparat, trebuie sa alegem ceva unic, care sa fie cat mai bine vazut si care sa atraga vizitatori. Pe site-urile specializate in vanzare si cumparare Domenii .ro sunt destule variante de domenii care merg foarte bine si sunt vandute din varii motive, asa ca puteti sa licitati pentru ele si sa le achizitionati la cele mai bune preturi. Sunt de evitat si numerele in domenii, chiar daca gasim domenii de acest tip pe site-uri specializate in vanzare si cumparare Domenii .ro. Ele pot sa fie destul de confuze pentru ca vizitatorii se gandesc fie la o cifra, fie la un cuvant cand vad domeniul respectiv.

Domeniile cumparate trebuie verificate inainte de finalizarea tranzactiilor si pe retelele de socializare, pentru a vedea daca cuvantul sau fraza din numele de domeniu este disponibila pe cele mai vizitate retele de socializare ale momentului. Ceea ce e important sa se retina din toate aceste lucruri este ca intotdeauna inainte de a cumpara orice fel de domeniu trebuie sa ne asiguram ca suntem familiarizati cu tot ce inseamna acel domeniu si ca stim ce eficienta are, daca avem nevoie de el sau nu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250