<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Sat, Jan 16th, 2016

Cand esti un candidat ideal pentru un implant dentar?

Share This
Tags

Desi multe persoane au nevoie de unul sau mai multe implanturi dentare, putine persoane aleg sa se documenteze despre aceasta procedura inainte de a apela o clinica stomatologica. Trebuie sa stim ca un implant dentar este practic un post de titan (ca o radacina de dinte), care este pozitionat in mod chirurgical in osul maxilarului de sub linia gingiei. Acesta permite dentistului sa monteze dintele sau maseaua care trebuie inlocuita in acea zona. Un implant dentar nu se va pierde atat de usor precum o proteza sau o plomba. Implanturile dentare aduc beneficii si sanatatii orale deoarece nu trebuie sa fie ancorate la alti dinti, precum podurile.

Ingrijire orala specifica implanturilorimplant dentar in bucuresti 300x166 Cand esti un candidat ideal pentru un implant dentar?

Daca aveti in vedere implanturile dentare, trebuie sa aveti gingii sanatoase si oase adecvate pentru a sustine un implant. Trebuie sa solicitati o grefa osoasa in cazul in care osul este prea subtire sau moale pentru a sprijini implantul. In cazul in care nu exista suficienta inaltime in osul din maxilarul superior, sau sinusurile sunt prea aproape de maxilar, atunci trebuie sa solicitezi un lift de sinusuri.

Iata cateva dintre avantajele implanturilor

Acestea nu aluneca si nu isi schimba pozitia, oferind astfel stabilitate si securitate ca si dintii naturali. Implanturile se pot curata in acelasi mod ca si dintii naturali, deci nu este nevoie sa le indepartati pentru a fi curatate la noapte. Implanturile nu se bazeaza pe dintii vecini pentru sprijin, asadar nici o structura a dintelui nu se va pierde. Un alt avantaj major consta in faptul ca implanturile dentare previn deplasarea dintilor din apropiere, consevand astfel maxilarul si conturul fetei.

Esti un candidat ideal pentru un implant dentar Bucuresti daca ai gingiile sanatoase, ai sufiecient material osos pentru a sustine o astfel de interventie chirurgicala si ai o stare de sanatate buna. Tineti minte de faptul ca bolile cronice precum diabetul sau leucemia pot interfera cu procesul de vindecare a unui implant.

Clinica SmileFactory este alegerea ideala daca vreti sa beneficiati de un implant dentar in Bucuresti sau in Timisoara. Experienta medicilor stomatologi si aparatura de ultima generatie va garanteaza o lucrare executata perfect.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Cand esti un candidat ideal pentru un implant dentar?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250