<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, May 15th, 2017

Campaniile google adwords ne ajuta sa avem trafic targetat si conversii mai bune

google adwords 300x150 Campaniile google adwords ne ajuta sa avem trafic targetat si conversii mai buneIn online ai nevoie de promovare cat mai multa si cat mai inteligent facuta pentru a ajunge sa fii in topul preferintelor celor care au nevoie de servicii si produse asemanatoare cu ale tale. Promovarea in online se intinde pe o perioada lunga de timp, este destul de complicata, presupune investitii serioase in diverse instrumente de promovare online si solicita multa rabdare si inteligenta in implementare, originalitate. Printre metodele relativ usoare de a obtine conversiii si a atrage trafic targetat pe site si useri care vor cumpara produsele si serviciile si vor interactiona cu ceea ce exista pe site se numara si asa numitele campanii google adwords.

Serviciile celor de la Google au fost special create pentru a permite celor care au afaceri online sa aiba acces la o platforma inteligenta care ii poate ajuta sa aiba un trafic de calitate pe site. Inainte de a porni aceste campanii google adwords, care pot fi realizate de firme specializate, cu experienta si personal pregatit sa faca fata oricarei provocari, clientul trebuie sa se gandeasca la obiective, la asteptari, sa aleaga ce tip anunt va avea afisat in cadrul campaniei, cu text sau cu imagini, bannere. Apoi este necesar sa te gandesti impreuna cu firma la care apelezi la cele mai bune cuvinte cheie relavante pentru afacerea ta, tinand cont si de sugestiile Google. Este bine de stiut ca plata se realizeaza doar atunci cand un client da click pe un anumit anunt afisat si ajunge pe respectivul site, pot fi folosite mai multe tipuri de campanii AdWords, de la cele de search pe cuvinte cheie, la cele de remarketing si diplay sau search pe landing page-uri, pentru cat mai multe lead-uri.

Cand ai stabilit toate acestea poti demara campania AdWords, pe tot parcursul ei vei monotoriza permanent mersul acesteia cu ajutorul firmelor specializate, cum ar fi LeonPaul Media care trimit mereu rapoarte, se pot ajuta parametrii si pe parcurs astfel incat la final sa avem trafic de calitate si conversii mai bune. CPC-ul depinde de calitatea anunturilor, de calitatea paginii de destinatie, de extensiile de anunturi care e neaparat sa fie bine setate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250