<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Dec 20th, 2013

Beneficiile oferite de firmele de tractari

Share This
Tags

Nimeni nu stie cand ceva rau este pe cale sa se intample, motiv pentru care este bine sa fim tot timpul pregatiti in caz de urgenta. Daca serviciul este de asa natura incat sofam mult prin diferite orase ale tarii, cel mai bine este sa fim pregatiti pentru orice neplacere ce ar putea avea loc, chiar si pentru accidente de asa natura sa ne faca sa ramanaem cu vehiculul imobilizat.

Unul din principalele motive pentru care apelam la servicii de asistenta rutiera sau tractrari auto este atunci cand ramanem pur si simplu blocati cu autovehiculul. Blocarea poate veni fie de la o defectiune tehnica, fie de la un accident major. Iar pentru a nu lasa autovehiculul avariat la marginea soseslei suntem nevoiti sa apelam la astfel de servicii.

Avantajele apelarii la o firma de tractari auto:

Raspuns rapid. Parca niciodata nu se intampla sa ramanem cu autovehiculul nefunctionabil cand iesim la o plimbare recreationala, ci toate relele se intampla atunci cand ne grabim si trebuie sa ajungem in anumite locuri importante, cum ar fi la servici, la un interviu sau cand suntem in calatorii de afaceri. Dispunand de serviciile unei firme profesionale de remorcari auto, vei beneficia si de un raspuns rapid si o rezolvare cat mai rapida a problemei. Firmele precum TractariBucuresti.com iti ofera nu doar servicii de remorcare, ci si asistenta rutiera, reparandu-ti masina pe loc, asadar, daca defectiunea tehnica este minora, iti vei putea continua drumul cu propria masina. Daca defectiunea este destul de grava, atunci masina va fi suita pe platforma si va fi dusa la locul indicat de dumneavoastra.

Siguranta autovehiculului. Apeland la o agentie profesionala de remorcari auto vei avea garantia ca autovehiculul tau este transportat in siguranta. Firmele specializate in astfel de servicii garanteaza siguranta autovehiculului prin contracte semnate in momentul in care vor ridica autoturismul.

Remorcari diverse. In functie de firma pe care o alegeti, puteti transporta aproape orice fel de vehicul, fie ca este vorba de o motocicleta sau de o masina de teren.

Servicii diverse. Cum spuneam si la inceputul articolului, firmele mari de tractari ofera si servicii adiacente de asistenta rutiera, cum ar fi: reparatii la fata locului, schimbari de cauciucuri, alimentare cu carburant etc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Beneficiile oferite de firmele de tractari, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250