<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Feb 14th, 2013

Beneficiile Asigurarii de Sanatate

Chiar daca economia incepe sa isi revina treptat si tara noastra se pare ca depaseste incet, incet criza economica destul de profunda care ne-a afectat in ultimii 5 ani, exista inca o multime de oameni care nu au un loc de munca stabil, nevoile acestora in materie de haine, adapost si ingrijire medicala fiind destul de vizibile. In aceste conditii, rolul asigurarilor de sanatate poate fi explicat foarte simplu si nevoia acestui tip de asigurare este mai mult decat evidenta.

Asigurarea de sanatate este acea polita in masura sa sa acopere diverse cheltuieli medicale, cum ar fi cele ocazionate de vizita la medic, tratamentul de specialitate de care un pacient ar putea avea nevoie si chiar diversele tipuri de interventii chirurhicale.

Choose the Right Health Care Benefits From Your Employer Small 1024x682 Beneficiile Asigurarii de Sanatate

Terminologia termenului de asigurare de sanatate se transpune prin acel “furnizor” de servicii medicale ce poate fi reprezentat de o clinica, spital, laborator sau farmacie iar termenul de asigurat reprezinta acea persoana care va putea beneficia de aceste servicii medicale.

In Statele Unite al Americii, spre exemplu, nu exista un Sistem Public care sa confere acoperirea medicala a tuturor cetatenilor. In aceste conditii, asigurarea de sanatate este de obicei inclusa in pachetele de beneficii ale angajatilor si ea este privita ca un cadou la locul de munca. Pe de alta parte, Sistemul Public de Sanatate din tara noastra este destul de precar si este tot mai greu in ultimii ani sa mai putem beneficia de reduceri atuni cand mergem la medic si cu atat mai putin de retele gratuite sau compensate.

Astfel, asigurarea sanatatii in tara noastra capata un rol vital, cu atat mai mult cu cat se preconizeaza ca acest tip de polita se va inscrie in curand in randul asigurarilor cu caracter obligatoriu.

Fiecare dintre noi, am putea avea nevoie, la un momentdat in viata de un anumit tratament sau de ingrijire medicala. In aceste conditii, pacientul va trebui sa se concentreze asupra modalitatilor cele mai bune si mai rapide de a se insanatosi si nu sa isi faca probleme asupra resurselor financiare de care va fi nevoie pentru acoperirea facturilor medicale. Beneficiind de o asigurare de sanatate la un pret avantajos, aceasta problema isi va gasi rezolvarea foarte simplu.

Dupa cum scrie si in cadrul website-ului AsigurariIasi.ro, o polita de asigurare de sanatate va fi aceea care va acoperi riscuri foarte diverse si le vor conferi beneficiarilor accesul la o gama larga de servicii, cum ar fi:

  • acoperire medicala in caz de urgenta, accidentare sau interventii medicale;
  • acoperirea diverselor tipuri de cheltuieli ocazionate de internarea in spital;
  • cheltuieli cu medicamentele;
  • control preventiv anual;
  • analize de laborator si imaginistica;
  • atentia si ingrijirea celor mai bune cadre medicale de la clinici profesioniste;
  • eventualul transfer la o clinica in strainatate;
  • servicii de ambulanta.

Lista de beneficii de care pacientii ar putea beneficia poata continua si ea cu siguranta, cu atat mai mult cu cat asigurarea este una flexibila si fiecare pacient va putea sa aleaga singur riscurile pe care si le va dori acoperite prin intermediul politei de asigurare.

In plus, incheiind aceasta o asigurare de sanatate si tu si familia ta veti putea avea certitudinea ca oricat de grav v-ati putea imbolnavi la un momentdat, cel putin din punct de vedere financiar nu veti avea de ce sa suferiti. Alege ce e mai bun pentru sanatatea ta! icon smile Beneficiile Asigurarii de Sanatate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250