<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Wed, Dec 28th, 2011

Apa plata infestata Saguaro, retrasa din supermarketurile Lidl

lidl 300x199 Apa plata infestata Saguaro, retrasa din supermarketurile Lidl

Atentie la apa plata Saguaro!

Situaţie îngrijorătoare la nivelul ţării în ceea ce priveşte apa plată. Mii de litri de apă plată au fost retraşi de la vânzare din 20 judeţe ale ţării. Apa era scoasă la vânzare de un lanţ de supermarketuri iar primele probleme în acest sens au fost descoperite la Botoşani. Nici Constanţa nu a fost ferită de probleme. Pe data de 23 decembrie, magazinul Lidl, situat în Tomis III, a primit 300 de baxuri din apa mai sus menţionată (Saguaro), iar în ajun de Crăciun, pe 24 decembrie, 419 baxuri au fost returnate de angajaţii supermarketului. Ajunşi la faţa locului, specialiştii constănţeni nu au mai putut face nimic deoarece nu au mai găsit nici o mostră din apa care, conform controalelor din ţară, are o încărcătură biologică peste limita admisă. Însă, situaţia nu va rămâne aşa, controalele la nivelul Constanţei urmând să se deruleze pe parcursul lunii ianuarie 2012 pe linia verificării baxurilor de apă. Revenind la produsul-problemă, facem precizarea că este vorba de apa plată produsă exclusiv pentru lanţul de supermarketuri cu pricina, marca proprie, iar firma care o îmbuteliază este SC Sorelis Oill Import Export SRL, din Vălenii de Munte, manageriată de Ion Călinescu. Reamintim faptul că această firmă a mai fost implicată într-un scandal similar în luna martie 2011, când patronul a fost suspectat că ar fi îmbuteliat apă infestată, unde numărul germenilor era cu mult depăşit. În cazul de faţă, firma SC Sorelis Oill Import Export SRL nu va păţi nimic deoarece firma respectivă şi-a retras marfa la timp din toate magazinele în care a fost distribuită, la nivel naţional, conform declaraţiilor Minodorei Vasiliu, director DSP Botoşani – localitatea în care a fost sesizată problema şi a fost dată alarma în toată ţara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Apa plata infestata Saguaro, retrasa din supermarketurile Lidl, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 2 Comments
Have Your Say
 1. John says:

  Pe pagina oficiala de facebook Lidl scrie ca doar Apa Plata Saguaro 5l lot 47 si Numarul 49 are probleme.Iar daca cineva a cumparat apa din aceste loturi o poate returna la supermarket.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. admin says:

  Draga Lidl,

  Ideea nu este ca poti sau nu returna apa, ideea este ca cei care au cumparat-o poate au BAUT-O, ca acesta a fost scopul pentru care au cumparat-o: sa o bea. Nu sa ude florile cu ea! Iar aceste persoane au fost expuse unei “încărcături biologice peste limita admisă”. Adica au baut apa cu FECALE!

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250