<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Fri, Apr 1st, 2011

Apa plata infestata cu fecale in magazinele Kaufland

preturi mari kaufland botosani 300x98 Apa plata infestata cu fecale in magazinele KauflandDupă Braşov sau Galaţi, scandalul apei plate a ajuns şi la Constanţa. Inspectorii din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinară (DSV) Constanţa au scos ieri de la vânzare sute de peturi de apă plată infestată, după ce au constatat că este plină de germeni care provoacă dureri abdominale, senzaţie de greaţă, diaree. La Galaţi, cotidianul „Viaţa Liberă” informa alaltăieri despre faptul că inspectorii de la DSV au scos de la vânzare 400 de sticle de apă plată San Terra Aqua, comercializate în magazinele Kaufland. Acelaşi cotidian informa că „societatea în culpă” este SC Sorelis Oill Import Export SRL din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care a produs şi livrat apă plată de masă la depozitul central Kaufland din Ploieşti, după care a fost distribuită în reţeaua de magazine din ţară.

Revenind la magazinele Kaufland, la Constanţa sticlele de apă plată San Terra Aqua nu se mai comercializează, fiind înlocuite cu un alt sortiment, la acelaşi preţ – după cum au informat şi reprezentanţii magazinului. Înainte de retragerea produsului de pe piaţă, preţul unei sticle de apă plată San Terra Aqua era de doar 0.89 de bani. Preţul fiind atât de mic, sticlele de apă plată se vindeau „ca pâinea caldă”, ne-au spus reprezentanţii supermarketului Kaufland din Constanţa. Referitor la dispariţia apei în cauză de la raft, Valentin Dragomir, reprezentant al Kaufland, ne-a declarat: „Întrebaţi-i pe cei de la DSV de ce le-au scos de la vânzare. Nu ştiu de nici un scandal de la Galaţi”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Apa plata infestata cu fecale in magazinele Kaufland, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250