<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Tue, Nov 23rd, 2010

Anunturi gratuite online vs anunturi in presa scrisa

box mica publicitate Anunturi gratuite online vs anunturi in presa scrisaIn ultima perioada se inregistreaza o scadere a sumelor obtinute din mica publicitate a marilor ziare pe suport tiparit din Romania, iar in unele cazuri chiar disparitia acestor rubrici mult cautate candva de cititorii romani.  Unul dintre motive ar putea fi pus pe seama crizei economice mondiale care a afectat si industria presei scrise, multe dintre ziare trecand deja pe formatul online, unde costurile sunt mult mai mici iar audienta implicit mai mare, vedeti aici si cazul celebrului cotidian Times.

In cazul situatiei din Romania cel mai plauzibil motiv ar fi aparitia si dezvoltarea rapida a siteurilor de anunturi gratuite online, siteuri care au suplinit cu succes clasica rubrica de “Mica publicitate” din presa scrisa, si au dus, in unele cazuri, chiar la disparitia acestora.

Facilitarea accessului la internet si rapiditatea cu care poti gasi orice informatie online in mod total gratuit a facut ca cei care doresc sa cumpere sau sa vanda un produs sa se orienteze exclusiv catre zona online, aici creindu-se o piata virtuala, accesibila oricui. Poti sa vinzi sau sa cumperi online orice, de la vile luxoase in cartiere rezidentiale la banalele CD-uri cu muzica. Poti cumpara o masina scumpa, sau doar o pereche de pantofi.

In ziua de astazi cumparatorii clasicelor ziare sunt din ce in ce mai putini, iar acest lucru se reflecta in mod evident si in incasarile de publicitate deorece unde nu e audienta nu exista nici advertiseri care sa cumpere spatiul publicitar.

Siteurile de anunturi gen http://d24.ro/ suplinesc cu brio aceasta nisa de piata si se impun pe zi ce trece tot mai mult, numarul utilizatorilor crescand constant.

Daca inainte iti cautai un loc de munca apeland la rubricele de profil din ziare, acum o sa vezi tot mai putine anunturi acolo, majoritatea angajatorilor intelegand ca isi pot cauta viitorii angajati online, ca exista deja o piata a locurilor de munca foarte bine definita si cu o baza de date foarte mare in online, tu neavand decat sa cauti pe 2-3 siteuri de anunturi si sa ii contactezi pe cei care iti satisfac cel mai bine criteriile de angajare.

Acum iti cauti masina mult dorita nu in ziare ci pe internet pe sutele de siteuri de anunturi specializate, multe dintre ele fiind atat de bine dezvoltate si promovate incat au facut obiectul unor tranzactii de succes, de ordinul a milioanelor de euro.

Vorbeam mai devreme de unul dintre aceste siteuri de anunturi, D24.ro, un site recent aparut pe aceasta nisa, dar care s-a dezvoltat foarte mult in ultmul timp, tinzand sa devina unul dintre cele mai apreciate publicatii de acest gen in online-ul romanesc. Aici oricine poate posta in mod gratuit si fara sa se inregistreze anunturi din nisa auto, imobiliare, locuri de munca, cazare, vanzari electronice sau electrosnice. Anunturile pot fi insotite de poze iar utilizatorul poate gasi anunturi clasificate pe orase iar daca nu se afla in tara poate folosi versiunele special create pentru utilizatorii externi din Marea Britanie, Canada sau chiar indepartata Australie, asta daca vreti cumva sa va cumparati un cangur :).

Numarul mare de utilizatori care creste pe zi ce trece face ca acest site sa tinda sa devina unul dintre cele mai cunoscute de acest gen din Romania batand inca un cui pe cosciugul presei scrise de aici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Displaying 2 Comments
Have Your Say
 1. bridge says:

  Suntem o companie de împrumut privat, care oferă împrumuturi pentru studenţi, persoane fizice, co-opereze organismele, firmele si companiile care au nevoie de împrumut, în această epocă a dezastrului economic la nivel mondial.
  Ai un credit rău sau confuz cu privire la cazul în care pentru a obţine un împrumut? Este faptul că vă aflaţi în nevoie de bani pentru a plăti facturile? numai aceasta companie împrumut financiar vă va oferi un împrumut în sprijinul a ratei dobânzii redus de 2%. Aţi încercat să împrumute de la banca, dar nici un succes?
  Aveti nevoie de bani urgent pentru a ieşi din datorii? Astăzi, contactati-ne acum şi-au împrumut care aveţi nevoie în termen de 24 de ore.

  E-mail: bridgefinance@live.com

  Contactati-ne acum şi să obţină împrumutul care aveţi nevoie.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. sular angela says:

  va rog sa ma sunati la nr tel 0753794558 sa ma ajutati

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250