<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Mon, Jan 28th, 2013

Afla cum iti imbunatateste sanatatea ciocolata neagra

ciocolata neagra cadou 300x199 Afla cum iti imbunatateste sanatatea ciocolata neagraSe stie ca ciocolata neagra aduce numeroase beneficii starii de sanatate.  Studiile au aratat ca daca maninci ciocolata neagra aduci mari imbunatatiri sistemului cardiovascular. Bogata in antioxidanti naturali, ciocolata neagra este plina de substante nutritive vegetale naturale.

Deci tineti minte:  ciocolata neagra este bun pentru inima ta! Studiile arata ca a manca o cantitate mica de ciocolata neagra de două sau trei ori pe săptămână poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Ciocolata neagra imbunatateste fluxul de sange si poate ajuta la prevenirea formării de cheaguri de sânge. Consumul de ciocolata neagra poate împiedica, de asemenea, arterioscleroza (rigidizarea arterelor).

Ciocolata neagra este buna pentru creier! Ciocolata neagra creste fluxul de sange catre creier, si inima, astfel încât să poată contribui la îmbunătățirea funcției cognitive. Ciocolata neagra, de asemenea, ajută la reducerea riscului de accident vascular cerebral. Ciocolata neagra contine compusi chimici, care au un efect pozitiv asupra starii de spirit si sanatatii cognitive. Ciocolata contine feniletilamina (AEP), aceeași substanță chimică pe care creierul o creează atunci când vă simțiți indragostiti. AEP încurajează creierul să elibereze endorfine, deci consumul de ciocolată va face sa va simtiti mai fericit. De asemenea, contine cafeina, un stimulent ușor.

Ciocolata neagra  este plin de antioxidanti! Ciocolata neagra este încărcat cu antioxidanți. Antioxidantii ajuta la eliberarea organismul de radicalii liberi, care provoacă daune celulelor. Radicalii liberi sunt implicati in procesul de imbatranire si poate fi o cauza a cancerului. Alimentele bogate în antioxidanți pot proteja organismul de multe tipuri de cancer și poi încetini semnele de imbatranire.

Ciocolata neagra este bogat în vitamine și minerale! Ciocolata neagra contine o serie de vitamine și minerale care pot sprijini sănătatea dumneavoastră. Ciocolata neagra contine  în concentrații ridicate minerale precum: potasiu, cupru, magneziu, fier.

Ciocolat neagra este un cadou perfect! Ciocolata este mijlocul perfect pentru a sărbători zile de nastere, aniversări, sărbători și evenimente speciale. Un cadou de ciocolata exprimă simpatie și creează  legături speciale între prieteni si este un mod sigur de a aduce un zambet.

Oricand este momentul potrivit pentru a oferi ciocolată!

 

ChocoJoy.ro – cadouri rafinate din ciocolata

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Afla cum iti imbunatateste sanatatea ciocolata neagra, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Alte articole de succes de pe Consumatorul

Cautarile cititorilor Consumatorului:

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250