<< CONSUMATORUL recomanda eMAG.ro, cel mai complet magazin online din ROMANIA! >>

   
Published On: Thu, Jun 3rd, 2010

AC/DC a dat spaga ca sa plece din Romania

acdc 300x155 AC/DC  a dat spaga ca sa plece din RomaniaCei de la AC/DC nu şi-au imaginat că piesa lor, „Highway to Hell” („Autostrada spre Iad”), va deveni o poveste reală până când nu au ajuns în România, unde au fost blocaţi, la graniţa cu Ungaria, pentru a li se cere şpagă. Din cauza imbecilităţii şi corupţiei unor angajaţi ai Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), ţara noastră a ajuns din nou batjocorită în presa internaţională. Potrivit AFP, trupei australiene i s-au cerut 2.500 de euro contra permisiunii de a părăsi România. Legendara formaţie de heavy-metal se deplasa spre Italia, unde avea programat un concert la Udine, pe data de 19 mai.Directorul general al CNADNR, Dorina Tiron, declară că, potrivit plângerii echipei care a transportat echipamentul trupei AC/DC, personalul de la Vama Nădlac a cerut câte 50 de euro pentru cele 28-29 de maşini din convoi. Ea a precizat că, dacă aceste informaţii se verifică, vinovaţii vor fi concediaţi. CNADNR derulează deja o anchetă internă, la sesizarea reprezentanţilor trupei australiene.

Aceste informaţii au fost preluate de lepoint.fr, express.co.uk, news.yahoo.com şi dailytelegraph.com.au. În momentul în care a fost jefuită de „drumarii” din România, AC/DC se pregătea să părăsească ţara după un super-concert susţinut în premieră la Bucureşti, pe 16 mai, la care au participat aproximativ 60.000 de spectatori.

Potrivit femalefirst.co.uk, care a relatat incidentul din Vama Nădlac, aceasta nu a fost singura problemă de logistică cu care s-au confruntat rockerii australieni în turneul lor european de promovare a albumului „Black Ice”. Trupa AC/DC a fost pe punctul să rateze concertul de la Oslo (Norvegia), de pe 30 mai, din cauza problemelor tehnice ale avionului grupului, reţinut pentru o revizie suplimentară în Germania, pe aeroportul din Berlin. În cele din urmă, rockerii australieni au ajuns în aceeaşi zi în Norvegia, însă show-ul lor din Oslo a trebuit să fie scurtat, din cauza legislaţiei care interzice susţinerea de concerte după ora 23.00.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Alte articole de succes de pe Consumatorul

About the Author

- Fondatorul proiectului online Consumatorul.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

300x250